Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Kristýna...má dva telefony, z jednoho píše smsky a přes whats up má druhé. Chce poslat peníze na účet, za jakékoliv tabletky!!! Dopředu, že posle e recept,..je to známá firma, co jsem zde s udivem nasla. ALe raději opět pripominam...NIC neplatit!!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Dana Malá 19. 02. 2023

Je to podvodníček, podám trestní oznameni


user picture
dagmar 3. 05. 2023

paní kristýna má komplice, email spurny kamil10, číslo účtu patří kristýne 131-472840227/0100 . mobil 704104792 , po zaslání penez nic nepřijde, mobil vypnutý


user picture
Zuzana 3. 07. 2023

Taky jsem ji naletĕla, komunikace probíhala po telefonu s údajným Janem Hrazdilem. Nechali si poslat peníze na účet a od té doby nebere telefon a nekomunikuje.


user picture
Mirek 25. 07. 2023

Prosím všechny poškozené v této věci o podání oznámení na Policii ČR.


user picture
Nikola Vašková 25. 07. 2023

Taky jsem dneska kráva poslala peníze. Paní samozřejmě nereaguje. 😔 Jsem sama s dvěma dětmi, tohle je pro mě hrozne minus


user picture
Marek 24. 08. 2023

Tak využívají evidentně nové účty a i telefonní čísla. Rozšířili i portfolio - krom všelijakých tabletek (nabidnou cokoliv, co si budete přát), už podvádí i při prodeji elektroniky apod. . JInak typický postup. Využijí jakékolliv nepozornosti a vše mají připravené tak, aby jste nepojali podezření- A když na to pak přijdete (já díky pozorné sestře a těmto stránkám) , tak už bývá pozdě! Mně obrali o 1000.- , měl jsem dostat AiO chladič, ale pán (asi Hradílek) taktéž nabízel léky, cokoliv od stereoidů, přes tramaly,adderal, apod. šikovně ale využil mojí (ne)opatrnosti a použití messengeru, který po přečtení zprávy maže (nebylo mi to divné, používám ho běžně :-( ). Nechal si poslat peníze na účet 327317392/0300 vedený pod jménem Kristýny Čerňanské a poté okamžitě přestal reagovat. Podáno elektronické TO , podařilo se mi Policii Čr dodat i dost důkazů, které jsem zpětně vytáhl z analýzi komunikace s tím podvodníkem. Celková škoda prý již dávno přesáhla výšku nutnou pro zahájení trestního stíhání, takže brzy oba skončí před soudem, ne poprvé! :-) Všichni další podvedení, ohlašte se, podejte na ně taky TO a uplatňujte svůj nárok, jenom tak máte šanci, že soud přiřkne pachateli úhradu škody! Jinak by jste to museli řešit přes další občanskoprávní řízení, které není levné, trvá dlouho a oproti trestnímu řízení se ho tyhle špíny moc nebojí! Takže doporučuji okamžité podání TO a žádat o návrat svých prostředků - prostě připojte svůj nárok k trestnímu spisu.


user picture
Marek 24. 08. 2023

přidal/a číslo účtu: 327317392/0300, variabilní symbol: 22082023, telefonní číslo: 737944333, email: [email protected]


user picture
dagmar 24. 08. 2023

me paní nebo pán oškubal díky mé prozíravosti "jen" o 300 kč, kdy jsem kývla jen na jakousi mini zálohu, na Pčr jsem zatím nebyla


user picture
Zuzana 27. 09. 2023

Tiez som prave naletela. Chcela poslat za lieciva 61 eur dopredu. Takze tak. Urcite neposielat.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.