Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chci upozornit na pana Petr Skála, poslala jsem po domluve peníze za dopravu, měl dovézt sedačku z větší dálky. Peníze fuč, sedačka nikde a komunikace žádná.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Slavíčková Pavla 26. 01. 2023

Petr Skala na marketplace - pokusil se o totez. Chtel penize za dopravu sedacky predem. "A pokud máte zájem tak rád bych peníze na dopravu (naftu) předem na účet. Už se mi jednou stalo že si ze mě pan udělal dobrý den a já zbytečně projel 1500 korun a ještě dvě hodiny čekal na adrese." Diky tomuto komentari jsem nezaslala. Dekuji


user picture
Lucie Studená 1. 05. 2023

Tak i mě dnes pan Skála okradl o dopravné.s tou samou výmluvou že už naletěl a přišel o peníze na benzín.takze nemám ani peníze ani sedačku


user picture
Anežka 20. 05. 2023

Připojuji se s k okradeným. Pan Petr Skála (pokud se tak opravdu jmenuje) vystupoval celou dobu jako velmi milý a vstřícný člověk. Chtěl zálohu na naftu 300-400 Kč s tím, že už se mu stalo, že projel zbytečně 1000 Kč. Důvěřivě jsem peníze na dopravu zaslala a ještě slušně poděkovala. Buhužel od té doby žádná aktivita.


user picture
Adéla Jiráková 24. 05. 2023

Tak hurá to samé, Petr Skála, sedačka, poslala jsem mu 500kč. Také stejné výmluva a přitom zněl fajn...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.