Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
106220
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chce poslat peníze předem, zasílá i falešnou fakturu. Vystupuje poměrně seriozně, takže jsem se bohužel nachytal. Přišel jsem o 6000,- za PS4 Pro, mám podezření, že má na Bazoši další inzerát na PS4 Pro pod jiným jménem, lokace Český Krumlov. Dejte si pozor
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
R 17. 01. 2023

Taktéž jsem se bohužel nechal napálit, nyní lenka.vlckova93@…., inzeráty stále přidává..


user picture
Luboš Rybař 18. 01. 2023

I já jsem se nechal napálit. Myslím že už je to dostačující na trestní oznámení na neznámého pachatele. Známe alespoň číslo účtu.


user picture
Tomáš 18. 01. 2023

Už tam má i PS5 na [email protected]. Jaký je teda postup pánové, stačí když to oznámí jeden a ostatní se poté můžou přidat k číslu trestního oznámení? Když to jede takhle ve velkém, tak si myslím, že nebudeme zdaleka sami. Vypadá to na pěkného profíka.


user picture
Luboš Rybař 18. 01. 2023

Trestní oznámení podáno, budu dál informovat. Až přiřadí číslo a začnou to řešit.


user picture
Tomáš 18. 01. 2023

Dobře, díky moc. Snad to dobře dopadne


user picture
Admin 19. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: smazáno k bankovnímu účtu: smazáno


user picture
Michal Košař 1. 02. 2023

Dobrý den, zdejší orgán SKPV Rokycany - Odbor hospodářské kriminality obdržel trestní oznámení od pana Rybaře k podvodu přes prodejní portál. Prosím, aby další poškození (pan "Tomáš" a pan "R") mě kontaktovali na telefonním čísle 974335347 a to nejlépe v pracovní době od 07:30 hod. do 15:30 hod. ve všední den. Děkuji. nprap. Ing. Michal Košař SKPV Rokycany


user picture
Lukas Dedic 11. 02. 2023

smazáno na žádost policie


user picture
AC 11. 02. 2023

smazáno na žádost zadavatele


user picture
AL 26. 07. 2023

Patřím bohužel mezi podvedené. Jak mám prosím v součinnosti s Vámi postupovat?


user picture
Tomáš 27. 07. 2023

Dobrý den, trestní oznámení podal pan Rybář výše, nevím v jakém stavu je stále tento případ, pokud se ale budete chtít přidat k poškozeným, doporučil bych kontaktovat odbor hosp. kriminality Rokycany, konkrétně pana Košaře, který semnou případ řešil. (komentář s kontaktem výše) Výpověď poté podáte v místě svého bydliště. Hezký den

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.