Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nabízel jsem k prodeji skříně na bazos.cz, hned se mi někdo ozval na Whatsappu z polského čísla. Chtěli skříně koupit a využít kurýrní službu bazošu. Prodávám tam poprvé, takže to moc neznám, ale nezdálo se mi to. Přes tuto službu má údajně fungovat i převod peněz. Byl mi poslán od kupujícího odkaz, který vypadal důvěryhodně (logo a vzhled stránek bazoš). Na tomto odkazu ale chtěli číslo karty a také ID a heslo pro přihlášení do internetového bankovnictví pro ověření zůstatku na kartě. Chtěli vědět i aktuální zůstatek karty. Tyto údaje jsem nehodlal sdílet a v podpoře mi napsali že bez toho neprojdu testem. Pro jistotu jsem si vyhledal nějaké články, protože mi to vůbec nesedělo. Je to celý jen podvod, kdy si pak vezmou celý zůstatek na účtu! Pozor na tento odkaz! https://bazos.cz-info.deposit-recive.shop/
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lubomír 9. 07. 2021

přidal/a telefonní číslo: +48698049576


user picture
Lubomír 9. 07. 2021

Ano také mi přišla zpráva. Skvěle jsem se pobavil. V odkazu chtějí číslo karty atd., hned mi to bylo jasné. Odepsal jsem jim, že se mi to nezdá. Okamžitě přišla odpověď, že se není čeho bát. Poděkoval jsem z informaci a zábava začala. Potvrdil jsem jim zadání. Přišla mi odpověď, že mám čekat a telefon od kurýra. Počkal jsem deset minut, a potom jsem jim napsal, že si dělám srandu a že nejsem blbý. Přišel mi obrázek rozsekaného muže a že to mě čeká.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.