Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pozor inzerat bazos - podvod - menstruačni kalhotky
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Veronika 21. 01. 2023

dobrý den jste si jistá? já paní Petru znám už sem od ní kupovala oblečení a vždy přišlo


user picture
Karin 21. 01. 2023

paní Martina podle mě lže také mám dobré zkušenosti s touto paní vždy sem zaplatila na účet zboží mi přišlo v pořádku


user picture
Martina 21. 01. 2023

A to je zajimave, jak vite o jakou pani jde, ja uvedla cislo uctu, nechci aby se napalili i jini, pokud inzbozi prijde ci vrati penize, rada se danemu cislu uctu o luvim q dam pozitivni komentar. Jen se obavam, ze za oozitvnimi komentari je zmineny , jez jen zinkasuje castky a zbozi nikdy neuvidite.


user picture
Veronika 21. 01. 2023

podle čísla účtu už sem paní posílala peníze je to spolehlivá paní já nevěřím a další lidé taky ne


user picture
Martina 21. 01. 2023

Tak snad budu mit stejné štěstí nakonec a budu sem moci i já připsat pozitivní´ komentář , zatím tu zkušenost s timto účtem nemám


user picture
Alena 21. 01. 2023

toto číslo účtu znám paní Martina lže vždy zboží dodáno bez problémů obchod


user picture
Jana 21. 01. 2023

Tak to asi máme různé zkušenosti, já poslala požadovanou částku a od té doby žádná reakce. Takže pokud někdo nechce riskovat, tak jedině na dobirku. Ale je to na každém, chcete-li podpořit charitu, zboží nečekejte


user picture
Martina 22. 01. 2023

Tak ja se snazim daneho prodejce, ktery jen zinkasoval penize a od Te doby nereaguje, stale kontaktovat, ale marne. Manzel je policista, takze pockame par dni a pokud nepošle zpět peníze či nepřijde zboží, tak podáme na majitele účtu trestní oznámení. Sice asi mně už to peníze nevrátí, ale pokud se najde více podvedených a spojitost na účet, IP adresu z které byl inzerat podan, tel cislo atd, tak se dřive či později povede. Takova je moje zkusenost s timto cislem uctu. Po podani trestniho oznameni sem doplnim i jeho cislo, aby se dalsi mohli pripojit.


user picture
Martina 23. 01. 2023

Musím zde doplnit, že se mi vrátila zpět částečně platba a bylo mi slíbeno, že do konce týdne dostanu zbytek. Věřím, že šlo a nějaké nedorozumnění a že na konci týdne sem budu moci dát zprávu, že mi celý zaslaný obnos byl vrácen.


user picture
Martina 25. 01. 2023

i zbytek platby přišel, za mne je to kladně vyřešeno, takže není třeba nic řešit a žádné trestní oznámení tedy není nutné.


user picture
Dana 17. 02. 2023

přidal/a číslo účtu: 670100-2216682169/6210


user picture
Dana 17. 02. 2023

Přes bazar Marketplace jsem paní zaslala peníze na účet za nové menstruační kalhotky - 4kusy a zboží nedorazilo. Až když se jí ozvala policie na základě mnou sepsaného protokolu, tak začala komunikovat a peníze mi byly vráceny.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.