Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Před Vánoci jsem na Marketaplace chtěla zakoupit knihy Albi Kouzelné čtení. Paní psala,že to prodává dceři. Po vzájemné komunikaci, která byla bez problémů jsem knihy zaplatila 320kc. Po asi 3 dnech jsem se dotázala, jestli knihy poslala, bylo mi řečeno, že je na horách a po Novém roce pošle. Od 28.12.-9.1.2023 se vůbec neozvala, pak poslala foto covid testů, že leží v horečkách a 12.1. knihy pošle. Psala jsem, ať mi vrátí peníze, ale už vůbec nekomunikuje. Na Facebooku figuruje jako Kristýna Nováková.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lukas 28. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Viktor Zelina k bankovnímu účtu: 8248649002/5500


user picture
Lucie Dolejšová 6. 02. 2023

Dobrý den, Bohužel mám stejnou zkušenost. Jen moje částka je 879.- také kouzelné čtení. Peníze odeslané 7.12. Do teď výmluvy v podobě nemocných děti a podobně. Když jsem napsala ze podám trestní oznámení, tak jsem dostala screen obrazovky ,kde je ze mi peníze odesílá , ale už je to několik dni a stále nic.Pokud už jste podal trestní oznámení, rada se připojil. Dolejšová


user picture
Jitka 6. 02. 2023

Já vkládala prvotní upozornění, po sáhodlouhých výmluvách a po odeslání screenu tohoto upozornění mi byly nakonec peníze vráceny. Paní psala, že je to účet jejího 9leteho vnuka, chacha, samé plané řeči. Pokuste se ho informovat,že jste přidaná v této skupině, že je vás více a pohrozit TO nebo jej rovnou podat.


user picture
Lucie 6. 02. 2023

Ano, dnes jsem napsala ze jsem zjistila, ze už se probírá na těchto stránkách a ejhle… peníze mám na účtě. Teď jsem dostala od “ni” zprávu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.