Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Marketplace - Maruna Hauserová, fisher price prasátko a i albi kniha. Nechá si zaplatit na účet, pak nabízí dál a jinému řekne, že je to volné. Nebo dá rezervaci ale nabízí dál. Po zastrašení vrátila peníze.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 23. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Marie Hauserová k bankovnímu účtu: 2800302436/2010


user picture
Marie 26. 01. 2023

Dobrý den, číslo bankovního účtu ve spojení s jménem je považováno za osobní údaj (podobně jako datum narození, adresu, rodné číslo, atd.). Banky tyto údaje chrání v rámci zachování bankovního tajemství! Šíření a zneužívání těchto údajů bez souhlasu oprávněné osoby je porušením zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, zkráceně ONOOÚ (anglicky GDPR, General Data Protection Regulation), plným názvem Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů. Tedy osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo bankovního účtu, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby. Osobním údajem je tedy jakýkoli údaj o osobě, kterou může správce nebo kdokoli jiný přímo nebo nepřímo ztotožnit. Správce tedy zpracovává pouze osobní údaje, které mu konkrétní osoba sama poskytla, což jsem jako fyzická osoba neposkytla v žádných ve shora uvedených případech. Proto s okamžitou platností požaduji o smazání těchto údajů z Vašeho internetového portálu.


user picture
David 11. 08. 2023

Figuruje na fb pod jmenem Marie Otáhalová. Inkasovala 1600,- a prestala komunikovat. Dam ji den, dva a pripadne zajdu na policii.


user picture
Martina 7. 09. 2023

Dobry den, Paní “prodávala “ H&M kartu. Podvodné c.u. Dávejte si na Marii Otahalovou pozor 2302646295/2010


user picture
Veronika 24. 09. 2023

Také se přidávám k podvedeným. Prodávala Dino vlackodrahu. Posláno 580kc,zbozi nikde. Zítra jdu na policii, pokud mi nepošle peníze zpět.


user picture
Jana 26. 09. 2023

Take jsem zaplatila za dinodrahu. Zbozi nikde


user picture
Jana 26. 09. 2023

Take jsem zaplatila za dinodrahu. Zbozi nikde


user picture
Veronika 26. 09. 2023

Paní Jano, také jsem zaplatila za Dino dráhu, ale po. Týdnu naléhání a vyhruzkou policií, a vyhruzkou společne žaloby mi peníze poslala zpět, tak se nedejte a vytriskejte to z ní, jinak na policii.


user picture
Jana 26. 09. 2023

Vážím si zpětné vazby paní Verčo, bohužel ač přes její vyjadřování během obchodu kdy se chovala naprosto normálně, tak myslím,že už se obrnila a platbu nevrátí. Samozřejmě trestní oznámení podám, protože takovým hyenám to nesmí procházet. Nemám peníze na rozdávání a chtěla jsem dárek pro syna, který kůli této osobě nedostane. Mějte hezký večer


user picture
Jana 27. 09. 2023

Peníze mi byly vráceny.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.