Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Koupeny boty přes Reima bazar (MP). Rychlá urgence na platbu a odeslání. Po devíti dnech žádná komunikace, doma nejsou boty ani peníze. Název účtu Veronika Slámová, č. ú. 4131481033/0800. Čekám na vrácení peněz, jinak jdu řešit situaci s bankou a PČR podat TO. Nejsem jediná. 😡
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 25. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Veronika Slámová k bankovnímu účtu: 4131481033/0800


user picture
Admin 25. 01. 2023

přidal/a telefonní číslo: 604400677


user picture
Anna Kršňáková 26. 01. 2023

Dobrý den, také jsem od paní koupila bunda a boty v hodnotě 880 Kč. Peníze poslány, zboží nedorazilo. Paní nereaguje. Anna Kršňáková


user picture
Lenka 26. 01. 2023

Ela Elis aneb Michaela Hegerová (autorka podvodných inzerátů) je kamarádkou paní Veroniky Slámové (majitelka účtu) přes kterou platby jdou.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.