Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Adéla Stavělová Na marketplaze prodava ps4...konverzace probiha v poradku necha si zaplatit na účet a pak prestane komunikovat. Zpravy uz nejsou doruceny. Penize ani zboží nic.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 25. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Martin Malinkovič k bankovnímu účtu: 2501459492/2010


user picture
Veronika Chromková 31. 01. 2023

Ano ,odeslané peníze.Zboží nedodáno.nekomunikuje.Podám oznámení, chce se někdo přidat ?


user picture
Lucie 1. 02. 2023

Dobry den mohla by jste mi napsat e-mail? [email protected]. jsem zakladatelka prispevku dekuji Vam


user picture
David 1. 02. 2023

Zdravím, dejte si na tohoto podvodníka (fiktivní podvodnici Adélu Stavělovou) pozor, umí v tom chodit a okrádá slušné lidi. Vyinkasuje zálohu předem a pak se jen vymlouvá a přestane komunikovat. Působí na marketplace a nabízí PS4 konzole a telefony za výhodnou cenu, aby nalákala zájemce a ty pak později okradla o peníze. Podávám také trestní oznámení.


user picture
David 1. 02. 2023

Datum: 18.1.2023 číslo účtu podvodníka: 2501459492/2010 Adéla Stavělová vs Martin Malinkovič. Okradená částka: 1200kč = poloviční záloha za PS4


user picture
Monte 11. 06. 2023

tak jsem dalsi v rade, tento sulin me obral o 1000,- na marketplace za tiskarnu Samsung M2675f, tentokrat pouzil falesny profil Alena Hošková a jine cislo uctu, ale opet na jmeno majitele uctu Martin Malinkovic


user picture
Veronika 13. 06. 2023

Dobrý den,na p.Stavělovou nebo Mikloviče nebo kdo to je jsem zatlačila...poslala jsem ji komplet připravený materiál na PČR...peníze radši vrátili.Doporučuji se s ní nemazat!V.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.