Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní se mi ozvala přes WhatsApp nabídla mi příkrm který jsem sháněla pro dceru.. Paní byla moc milá ukázala mi i fotky příkrmu a dohodli jsme se na částce 500kč.. pak už se neozvala a samozřejmě číslo blokla.. popravsě vždicky podvodníky poznam na prví pohled ale tohle mě teda dostalo ,že i na dětech si budou hrabat peníze to je fajt neskutečný.. prosím dejte si pozor ( email nemam přidavam svuj !)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel N. 30. 01. 2024

Dobrý den i já jsem se stal obětí podvodu na sms se ozval jakýsi Kroupa z Třeboně že na Bazoši viděl můj inzerát a že zboží má. Po poslání peněz na účet přes zasilkovnu odešle. Po odeslání peněz potvrdil a že posílá zboží. Druhý den potvrdil že odeslal a od té doby nedostupný sms nedoruceny takže si mě bloknul . Moje chyba že jsem si to neoveřil .teď používá telefonní číslo 777525183 tak pozor číslo konta souhlasí ale pro jistotu 670100-2213315072/6210 (David Bradáč doufám že se mu to někdy vrátí a někdo mu to spočítá.


user picture
Andrea Rohowská 19. 03. 2024

Dobrý den pane Pavle, prosím Vás, nahlásil jste již tento podvod na Policii? Já jsem svůj případ dnes vložila na tento web a na Policii to nahlásím co nejdříve. Děkuji za informaci.


user picture
Pavel N . 19. 03. 2024

Ne jednalo se o malou částku.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.