Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ještě chci doplnit, jméno Lukáš Sobeček Soby a používal stejné fotky jako Tom Trinity, to jsem zjistila na portálu hrnčeky 'Ceskoslovenska. Nabídka byla přes FB.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr Novotný 7. 04. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPH-31411-2/PŘ-2023-050414 - PČR Nová Paka, 1500,-


user picture
Jakub Janát 26. 05. 2023

Měl jsem od pana koupit "divinity sin 2" na nintendo switch za 800. Hru ovšem neposlal jak slíbil a nabízel další "výhodnější" nabídky. Po odmítnutí přestal reagovat a hru do dnešního dne neodeslal.


user picture
Adam Syrovátka 7. 07. 2023

Na FB Marketplace vystupuje pod jménem "Tom Trinity". Bohužel jsem mu taky tupec naletěl. Okradl mě o 700Kč, peníze nechtěl zaslat na účet, že prý žádný nemá - už jen toto mě mělo odradit, místo toho chtěl poslat kód na paysafe kartu, že prý si za to koupí jinou hru a že tato paysafe karta nejde zaplatit s jeho účtem u aplikace Revolut, jako důkaz že je důvěrný posílá snímky obrazovky z aplikace Revolut, které jsou falešné a má tam přes tisíc kladných hodnocení. Chtěl jsem od něj koupit hru na Playstation, do dnes nedorazila. Na zprávy poté již neodpovídá, i přes to, že se mi dlouho snažil nabídnout i další hry a věci co údajně "prodává". Šel jsem ho udat na policii. Dle PČR okrad lidi již o více než 10000Kč a tím pádem se prý jedná již o trestný čin. Podle mých informací vždy posílá i občanský průkaz, vždy s jiným jménem, avšak stejné číslo průkazu - průkaz byl odcizen dle registru ministerstva vnitra. Mě poslal OP se jménem "Tomáš Vangel" z regionu Ostrava.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.