Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
nabízí knihy a další zboží, inkasuje peníze, ale poté nic nedodá
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Eliška Králová 2. 08. 2021

Mám podobnou zkušenost, prezentovala se mi pod jménem Renata Soukenická.


user picture
Gabriela 25. 08. 2021

Pan Nováček Lukáš mě taky okradl, pod falešným profilem po zadání dotazu na facebookové skupině mě oslovil, že má lístky na koncert skupiny Kabát, jednání bylo rychlé dokonce se ptal jestli se má stavit na poštu ještě dnes, po odeslání peněz přestal komunikovat. Na profilu se jmenoval Renata Soudková


user picture
Jana 25. 08. 2021

Mám stejnou zkušenost, mě se představila jako Nikola Křivánková a sama se mi ozvala, že má volné lístky na Kabáty. Po zaplacení si mě blokla a lístky nikde.


user picture
Adela 21. 09. 2021

Dobry den, podavame hromadnou zalobu. Chybi nam poslednich 140,-. Pokud se chcete pridat, ozvete se mi prosim na 601350209. Dekuji, Adela


user picture
Marika 22. 03. 2022

Pozor na Lukáše Nováčka, zkouší to na facebooku dál. Nabízel lístky na koncert. Díky této stránce jsem peníze neposlala.


user picture
Jana 25. 03. 2022

Dnes jsem podala trestní oznámení. Lukáš Nováček, na fcb mi nabídl lístky na koncert a po zaplacení si mě zablokoval.


user picture
Adela 25. 03. 2022

PČR už obesílá s předvoláním k výslechu spoustu lidí, co je p. Nováček okradl. Já sama už ho mám na poště… Takže ideálně, ať si Vás PČR připojí už k existujícímu případu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.