Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní "Anet Černá" mi na facebooku na marketplace prodala odznak Svatováclavské orlice. Vyžádala si platbu předem a po zaplacení a potvrzení přijetí transakce se odmlčela. Po urgencích začala zase komunikovat a lhala, že zásilka je na cestě. Po týdnu jsem jí napsal, že budu věc řešit s policií. Odpověděla, že nebyl úmysl mě okrást, ale peníze doteď nevrátila. Bude podáno trestní oznámení na PČR. Paní si na facebooku vesele prodává dál. Škoda je 1575,-Kč. Číslo účtu je 1510905015/3030.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 1. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michala Králová k bankovnímu účtu: 1510905015/3030


user picture
Martin 21. 03. 2023

Naběhl jsem si stejně. U paní Anet 4erné notebook Acer E5 za 1500 + 79 poštovné. První tři dny výmluvy, pak konec komunikace. Není ani Notebook ani peníze. Budu předávat policii ČR.


user picture
Tomáš 21. 03. 2023

Já nakonec trestní oznámení nepodával, paní "Černá" mi po měsíční masáži zprávami a po rozhodnutí, že na policii vážně půjdu peníze poslala složenkou zpět. Dál jsem to neřešil. Pokud bude třeba, rád komunikaci doložím.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.