Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávala jsem dětské kolo na Bazoši. Přišla mi poptávka, paní prý má kupon od České pošty, která nabízí zprostředkování obchodu. Odkaz na stránku, která se tváří jako stránka České pošty, vypadá to, že tam je přesně okopírováno vše z originálních stránek, plus přidaná jedna - Nákup zboží na webu. V liště je uvedená webová stránka https://3dsec-paym.site/ceskaposta/info Přišlo mi to divné, tak jsem googlila na oficiálních stránkách pošty a tato služba nikde není. Tak jsem googlila telefonní číslo a dostala se na tuto stránku. Takže jsem kontakt zablokovala a nahlásila
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
PM 2. 08. 2021

Dnes 2.8.2021 se toto stalo i mě, stejně telefonní číslo. Dávala jsem inzerát na dětské postýlky 2ks za 1800 Kč. /plně stejná komunikace a průběh jako u vás.


user picture
ZV 3. 08. 2021

I já se přidávám - dnes 3. 8. 2021 mi přišel dotaz na WhatsApp, zda je věc ještě volná a po potvrzení stejný scénář jako u K.B.


user picture
ek 8. 08. 2021

Připojuji se, dnes 8.8.2021 přes WhatsApp nabízeli stejný link se shodným postupem z tel. čísla Aleksia +44 7448 015858 Díky za předcházející oznámení.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.