Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Osoba se jménem Blanka Matoušková (tedy ne shodné se jménem na jejím emailu) se vydávala za zájemkyni o koupi mnou nabízeného termostatu s tím, ze jej zaplatí i s poštovným pres Zásilkovnu. Já mela jen kliknout na políčko Potvrdit v emailu od údajné Zásilkovny, kam bych poté zadala svůj bankovní účet pro údajný příjem peněz za od ní. Později mne prý bude kontaktovat kurýr, který si prodávaný předmět vyzvedne. Ochrana na mém pc mi vsak po kliknutí na Potvrdit v onom údajném mailu od Zásilkovny naštěstí zablokovala kontakt – z důvodů Phishingu. Tím mi zabránila kamkoliv zadávat údaje o mém bank. úctu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra Nedomova 8. 03. 2023

Opět stejná písnička. Mají zájem o koupi, Manžel zajistí DPD. Podvod ,na nic neklikat, nic neposílat. Jméno Kristyna Mudrová E-mail : [email protected]


user picture
E 11. 03. 2023

Taky stejný podvod - Kristýna Mudrování - [email protected]


user picture
Veronika 28. 03. 2023

Paní Kristýna mudrová email [email protected]


user picture
Šárka 28. 11. 2023

Pozor další podvod- přes zasilkovnu [email protected]


user picture
Jaroslav 19. 12. 2023

Dobrý den, také potvrzuji tento podvod, jak přes kopírák. Je prý z Hradce a hluchoněmá paní Mudrová Nela....mail [email protected], takže žádné klikání na odkazy!!!


user picture
kateřina 27. 12. 2023

Tato stránka mi možná zachránila pár problémů koukám. :-) Těsně před Vánoci mě kontaktovala "Nela Mudrová" s e-mailem [email protected] se zájmem o mé cyklistické kolo z bazoše. Reagovala velmi rychle, na každý e-mail odepsala téměř obratem i na 24. 12. a poslední zprávu od ní mám takovouto: "Skvělé, potřebuji vaši adresu a číslo účtu pro zadání objednávky. Po potvrzení objednávky vás bude kontaktovat kurýr a vybere pro vás vhodný termín." Nereagovala jsem cca 1 hodinu a paní napsala jen "?". Nechala jsem to přes svátky uležet a nyní jsem jí chtěla informace zaslat. Asi mi něco napovědělo, že mám zpozornit... :-) Tak prodej ruším a díky! :-)


user picture
kateřina 27. 12. 2023

prosím, je na "p. Nelu Mudrovou" již založené vlákno, nebo je podvod již nahlášen? Já stihla podvodu zabránit, ale vás ostatní, co napálila... hlásili jste to někde? Díky!


user picture
Martin 11. 01. 2024

Dobrý den, dotáhl jsem to s Nelou až k pokračovat v zásilkovně, je to opravdu jak robot. Stejný scénář, bohužel čeština nic moc. Jenom si mění číslo v emailu. Já měl "[email protected]". Dávejte si pozor i na komunikaci přes sms, vždy zadat telefon nebo email adresu do vyhledávače a většinou Google pomůže.


user picture
Roman 22. 02. 2024

Dobrý den, dnes 22.2.2024 stejný scénář. Prodávám na Bazoši pneumatiky a sotva pět minut od zveřejnění inzerátu se ozvala Nela Mudrova ([email protected]) Píše jak tatar,ale především vše zařídí přes zásilkovnu a já nebudu mít žádné starosti. Zpočátku prý stačí číslo účtu a adresa... Jen jsem napsal,že se mi to nezdá košer, tak ta osoba přestala komunikovat.


user picture
Blanka 11. 03. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Blanka 11. 03. 2024

Paní Nela z Hradce Králové prý vše proběhne přes zasilkovnu a nemusím se o nic starat 🤣 Naštěstí jsem paní nezadala žádné své údaje ale jak tak koukám je to známá firma.. Mě konstatovala z [email protected].


user picture
Michal 14. 03. 2024

Dobry den, upozornuji na mail [email protected], pry z Hradce Kralove, zajem o nabizene kolo… na Bazos.cz….ohrana pisnicka o kuryrovi z ceske zasilkovny, ukoncena komunikace


user picture
Jirka 17. 04. 2024

Dnes také kontakt od [email protected] koupě kola přes Zásilkovnu poslal jsem adresu a číslo účtu žádal její údaje Teď přišel mail od [email protected] a mám potvrdit objednávku Tak je to jasné nikam neklikat pozor !

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.