Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
easerstyle line
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dneska mi přišla bunda z e-shopu easerstyle line, objednal jsem si značkovou bundu north face za 1100kč a přišel kus hadru. Cena mi přišla nízká, ale tohle jsem opravdu nečekal. Pokud by měl někdo stejný problém, neváhejte se obrátit na policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristýna 9. 02. 2023

Mám stejný problém, akorát s bundou značky 4F. Objednala jsem si červenou zimní bundu a místo toho přišlo cosi, co vypadá jako letní “bomber”. Psala jsem email na adresu uvedenou na stránkách, načež mi obratem přišla odpověď, že adresa neexistuje.


user picture
Karel 9. 02. 2023

Dobrý den, jsem na tom stejně - objednal jsem si také bundu od North face a dostal jsem odpad. Napsal jsem na podporu - ale tuším co bude za reakci. Na eshopu www.easerstyle.com nikdo nenakupujte.


user picture
Kristýna 9. 02. 2023

Myslím, že nebudeme jediní a stále zvažuji, jestli se obrátit na policii nebo to nechat být.


user picture
Iveta 2. 09. 2023

Nenakupujte ani na žádném shopu tvářícím se jako zalando ,je to lákavé boty ,co normálně stjí 2-3tisíce tam prodávají za 1000kč,ale nepřijdou.Posílají pantofle,plátěnky,sandále....dle vzhledu z tržnic za pár kaček. A nikdo komunikovat nebude.Je to www.vestir.shop email [email protected] Adresa-PO BOX7 ČESKÝ TĚŠÍN

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.