Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Byl daný inzerát na Marketplace že paní prodá stan uplně nový pouze rozbalený za 1000 plus jeden spacák za 200 kč.Spacáky jsem objednal u ní 3,stím že pošlu peníze na učet celé,jelikož prodejkyně vystupovala jako slušný člověk a velice duvěřivě.Tudíž jsem tomu podlehl.Paní vystupovala pod jménem Gabriela ale učet na který jsem zaslal platbu je psaný na p.Izabela Kissová. ( datum platby 8.8.2022 ve 13:29 odpoledne ). Když jsem se pokoušel s paní spojit kde je mé objednané a zaplacené zboží měla,milion výmluv.Po zhruba 14 dnech samého vymlouvání jsem se naštval a požadoval své peníze zpět,nato mi to zvedl nějaký Rom a začal na mě stím že žádné peníze nepřisli a ať laskavě přestanu otravovat jeho přítelkyni když mám svojí,dovršilo to tak daleko že mi začal vyhrožovat že přijede ke mě a uvidím co je zač. Od dalšího dne už nikdo nezvedal telefon ani nekomunikoval. Na policii jsem se ani neobracel,jelikož ty stím nikdy nic neudělali a neudělají. Veškeré konverzace a vypisy hovoru mám a mohu doložit....... Celková částka o kterou jsem byl okraden tedy činí : 1.869 Kč Stan 1000 Kč 3x spacák 600 a 179 kč udajné poštovné. Ps: O této stránce jsem se dozvěděl dnes teprve,tudíž proto se na vás obracím teprve dneska.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lukáš 9. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Izabela Kissová k bankovnímu účtu: 233980978/0600


user picture
Karel 10. 02. 2023

Lukasi dobry den, a vsichni podvedeny……je potreba abychom dosahli skodu pres 10tis a potom jde prolomit bankovni tajemstvi, ikdyz kazdy pise “kdo je ten podvodnik” evidentne to nestaci. Kdyz od vsech dostanu uredni oznameni o podani vysvetleni z Policie, pak se pokusim o slouceni poskozenych (nas) a oni ji muzou dohledat, jelikoz adresu nemame nikdo, telefony budou na predplacenku a nemame moc z ceho se odrazit. Dokaze si to precist vice lidi tady? Diky K.


user picture
Michaela 26. 02. 2023

přidal/a číslo účtu: 469969011/5500


user picture
Linda 20. 03. 2023

Slečna Izabella Kissová má další čísla účtu: 4978336093/0800, 1351786003/5500. Na Facebooku nabízí reborn panenky za 1.000,- Kč. Zjištěno, že bydlí v Liberci. Její fotky + fotky a kontakty na její příbuzné máme. Taktéž jejich několik účtů na Facebooku, Instagramu, TikToku apod. Je to romská podvodnice, která okrádá pod smyšlenými účty, kde vkládá i cizí profilové fotky. Mluvili jsme s ní po telefonu, celou věc bere s výsměchem, její romský přítel si hraje na akčního hrdinu. Kontaktovali jsme jejího otce, ten slíbil, že jí domluví. Izabella dostala šanci vrátit peníze zpět, to se nestalo. Není pravda, že s tím policie nic dělat nebude! Okradených nás je už dost. Pojďte se tedy všichni připojit k našemu trestnímu oznámení a tuhle zlodějku nechat potrestat. Stačí napsat na email: [email protected]


user picture
Silvie Ingsová 3. 05. 2023

Dobrý den, prosím všechny podvedené, aby učinili oznámení na Policii ČR, v případě, že částka přesáhne 10 000 Kč, je možné, že policie skutek překvalifikuje na přestupek.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.