Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Od paní Pavlíny Rendlove jsem si objednala dětský traktor,zaplatila a zboží nepřišlo, nasledne paní prestala odepisovat a zablokovala si me.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lucie Vetchá 31. 03. 2023

Dnes jsem na fb stránka Buga outlet chtěla zakoupit šaty. Projela jsem číslo účtu a zjistila, že je to známá firma. Děkuji 🙏nenaletela jsem a dávám info do skupiny.


user picture
Šára Pejšová 24. 06. 2023

Děkuji za info, málem jsem poslala penízky za kabelku. Naštěstí jsem si číslo účtu ověřila.


user picture
Lucie K. 24. 06. 2023

Od paní Pavlíny jsem toho koupila už hodně a vždy vše v pořádku, nevěřím tomu že by někomu něco neposlala jak tady píše první paní a ty dvě další paní se tady vyjadřují jako proč??? Zkuste si najít i kladné recenze na paní prodávající je jich hodně....


user picture
Andrea Kamasová 24. 06. 2023

Také se musím paní zastat vždy vše v pořádku, doporučuji!!


user picture
Kristýna Lukesova 1. 09. 2023

Od pani Pavliny uz jsem koupila plnoo věci :) Vždy dorazilo všechno rychle a v pořádku. Myslim si, ze kladné recenze rozhodne převyšují :) Doporucuji!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.