Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na FB vystupuje jako Tereza Konvovkova, při koupi bylo vše v pořádku. Profil vypadal důvěryhodně ( přátelé, fotky ). Po odeslání peněz bez komunikace a profil prázdný.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 11. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Andrea Černá k bankovnímu účtu: 295876666/0300


user picture
Eliska 18. 06. 2023

Dobrý den, i já jsem bohužel naletěla. Podvodnici jsem poslala 1500Kč. Pokud je zde více podvedených, ráda bych se spojila pro podání trestního oznámení.


user picture
Andrea Černá 20. 08. 2023

Proč tam nenapíše tě, že jsem nemohla odeslat kvůli nemoci a proto 19. 6. Jste měla peníze vrácené zpět na Vašem účtu, celých 1500 a děláte tady z lidí podvodníky.


user picture
Václav 31. 08. 2023

Paní prodávala LEGO, platba předem. Dobírka údajně špatná zkušenost. Údajně prodává z jiného profilu a pod jiným jménem kvůli známým (profil bez foto, příspěvků, přátel). Foto v inzerátu bylo stejné jako u jiného inzerátu od jiné, ale reálné osoby. Za mě nedůvěryhodné.


user picture
Andrea Černá 1. 09. 2023

Lego mohu klidně vyfotit, jak bude kdo chtít. Žádné stejně foto z jiného inzerátu to není. Napsala jsem Vám, že není problém osobní převzetí, ale na dobirku neposilam. Tak nechápu, proč mě tady špiníte. Napsal jste mi, že mi ne pošlete peníze, protože jsem tady uvedena. Ano. Ke komentáři paní jsem se vyjádřila. Žádný podvod to nebyl. Pan8 peníze přišly a to už sem samozřejmě neuvedla. Komukoliv mohu doložit platby, kdy mi je poslala paní a kdy jsem ji je vrátila.


user picture
Jaroslav 6. 09. 2023

I já jsem naletel ale po X vyhruzek že vše dám na PČR nakonec paní po pár dnech peníze poslala zpět na účet. Podle mě to jen zkouší kdo nad pár stovkami mavne rukou a kdo ne. Divné praktiky. Po odeslání peněz na účet mi paní napsala že lps odeslat nemůže z důvodu časového vytížení.


user picture
Lenka 12. 09. 2023

Stejná zkušenost, od paní jsem koupila roboticky vysavač, paní po zaplacení nekomunikovala (nebo se spíše vymlouvala, ze je na chatě a nedostane se do bankovnictví, ale na Messenger reagovala 😂)takže jsem zkusila zadat číslo účtu do vyhledávače a ejhle, paní je (podle ni samozrejme neprávem, ke každému případu má nějakou super vymluvu) vedena jako podvodníci. Na marketplace vystupuje pod jménem Martina Stránská. Když jsem paní zkopírovala zde uvedené komentáře aby se k tomu vyjádřila, tak mě začala napadat ze je zde neprávem a začal kolotoč výmluv…nicméně když jsem paní pohrozila ze se přidám k hromadné žalobě poslala peníze zpět… typicky příklad, proste to zkouší, někdy to vyjde, jindy ne, tak vrátí peníze… účet vedeny na jméno Černá Andrea (údajně je to prý účet dcery). Paní se snaží tvářit strašně dotčené, ze nic z toho co se zde píše není pravda, vždy špatná shoda náhod, ke každému komentáři vymysli skvělou vymluvu. Ale prodává vesele dál.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.