Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník vystupuje pod jménem Radek Tonovič, ale bankovní účet je vedený na jméno Tibor Puffler. Nabízel zboží na bazos.cz, nechal si poslat zálohu a přestal komunikovat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Honza Kalník 15. 01. 2021

Mám stejnou zkušenost. Chtěl jsem od něj koupit Apple TV, nechal si poslat zálohu a už nekomunikuje. Veškeré své inzeráty stáhl. Účet na seznamu vedený pod jménem Tonovic11. Číslo účtu i telefonní číslo souhlasí. Výše škody je u mě 465 Kč.


user picture
Martin 19. 01. 2021

Stejná zkušenost, prodával Apple Watch a po zaplacení nekomunikuje. Pozor na něj!!!


user picture
Jakub Šebesta 19. 01. 2021

Taky jsem byl povedený teď má email [email protected] Číslo +420703353519


user picture
Jan 21. 01. 2021

Přidávám se, také jsel byl podveden tou samou osobou. V případě, že bude někdo podávat trestní oznámení, tak věřím, že se nás tady najde více a škoda bude dostahovat výše nikoliv nepatrné, která je potřeba k zahájení trestního stíhání...


user picture
Lukáš 21. 01. 2021

Dobrý den, taky jsem byl podveden asi se stejným člověkem, protože se choval úplně stejně jak popisujete, číslo účtu odpovídá, ale já jsem ho kontaktoval na jiný email. Prodával PS 4 Pro a nechal si poslat zálohu.... komikace žádná. Takže pokud by někdo podával trestní oznámení, tak se přidám.


user picture
Miroslav Kocánek 21. 01. 2021

stejný scénář i v mém případě. Chtěl jsem koupit Apple TV a zaslal zálohu 200 Kč.


user picture
Jakub 31. 01. 2021

Kdo ho ještě nenahlásil tak tam zajděte. Taky mě okradl...policajt co to řeší se mnou chce nás co nejvíc ať to nahlásí.


user picture
Eduard 5. 02. 2021

Bohužel, také jsem naleťel... https://www.sbazar.cz/vaseks19/detail/134183886-xbox-one-s-2tb-white Využívá asi hacknutého učtu...učet od roku 2013 :/ Ale ču 1034158871/6100 Tibor Puffler

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.