Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, ráda bych dala podnět k prověření internetového obchodu Booho.cz, bohužel jsem objednala zboží za 855 Kč, vše se tvářilo super, ihned přišlo potvrzení o přijaté platbě s tím, že zboží bude ihned odesláo. Je to již 6. den a nic odesláno nebylo, tak jsem se začala pídit a světe div se, kupa negativních recenzí. Evidentně se tím i ČOI už zabývala. Zjistila jsem, že se jedná o zboží odesílané z Číny, tudíž dodací lhůta 40 dní a více. Přitom na stránkách u objednávaného zboží mají napsáno, že je skladem a odesílají každý den. Objednávku jsem se snažila stornovat, ale bohužel na e-maily nikdo neodpovídá a na telefonním čísle se ozve pouze automat. Sledovací číslo zásilky neexistuje. Bohužel na stránkách nemají uvedený ani kontakt - adresu, IČ. Moje hloupost, měla jsem prověřit dříve. Ale upozorňuji alespoň ostatní.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 15. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Top Rise s.r.o. k bankovnímu účtu: 2702123047/2010


user picture
Simona 25. 04. 2023

Děkuji dneska jsem objednala, přišla mě SMS s žádostí o platbu díky zašemu vložení jste mě ušetřila 962,-korun tak že děkuji.


user picture
Petra 25. 04. 2023

To jsem ráda Simono, já se už smířila s tím, že peníze z nich bohužel nedostanu. Tak jsem ráda, že alespoň někdo jim nenalítl :)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.