Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nabízí sportovní vozíky Thule Chariot Sport 1 za neobvykle nízkou cenu, v inzerátu uvádí neexistující telefonní číslo (nebo vůbec žádné), ve jméně pak pouze křestní (Veronika, Romana a pod.) na emaily reaguje rychle. Psala,že vozík byl použitý jen párkrát a je starý 2 roky, ale dle detailního zkoumání fotografí z inzeratu se dá poznat, že je to model starý cca 5 let. Po vyžádádní dodatečných fotografií některých detailů vozíku, dle kterých by se to dalo s jistotou poznat, přestala komunikovat, přestože zaslání fotografií slíbila. Inzeráty se několikrát objevily na bazos.cz nebo sbazar.cz s mírně odlišnými verzemi textu. Inzerát je uveřejněn po krátkou dobu,cca 1 den a následuje další např. s jiným neplatným číslem. Uvedené nabídky jsou velmi podezřelé. Pokud se nechcete nechat podvést, vyžádejte si detailní fotografie a vozík si vyzvedněte osobně a plaťte až při předání. Kamarádka se takto nechala napálit.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan Kollmann 28. 02. 2023

Paní to nevzdává .... pro změnu vystupuje na Bazosi pod jmenem Vendula s tel. 72045236589 (záměrně udává chybné tel. číslo, stejně jako v předchozích inzerátech). Vozík je nabízen za atraktivní cenu, a stejně jako v předchozích inzerátech nabízí doposlání dalších fotek,ale pošle jen jednu či dvě fotky navíc ve stejném rozlišení. Znění inzerátu: Prodáme Thule Chariot sport 1. Používaný 2 roky, jelikož se nám narodil ještě jeden prcek tak musíme pořídit větší. Vybaven je třemi základními sety (běh, kolo, malá kolečka do města). K tomu v ceně je i originál pláštěnka. Vozík není nijak poškozen. V případě většího zájmu pošlu podrobnější fotky.


user picture
Petra Šablaturová 4. 03. 2023

přidal/a telefonní číslo: 734469926, email: [email protected]


user picture
Petra Šablaturová 4. 03. 2023

Tak jak vidím je nás více. Taky prodej kočárku Thule domluvily jsme se že zaplatím předem 5750kc polovinu ceny kočárku předem na účet a zbytek při převzetí. Do teď samé výmluvy nemám peníze ani kočárek. Už jsem byla podat trestní oznámení.


user picture
Jan Kollmann 4. 03. 2023

Tak se zdá, že paní pokračuje - pro změnu nabízí cyklovozík Thule Chariot Sport 1 černý za nízkou cenu (20.000,- Kč), ochotně ho nabízí poslat DPD ... paní uvádí, že je z Chomutova a vystupuje pod jménem Kateřina email: [email protected]. Smyšlené tel. číslo 73585269523 u inzerátu. Na email reaguje téměř okamžitě. Nabídl jsem že si přijedu - tak mi napsala, že je na horách, že jsem několikátý v pořadí a že to mám z Prahy daleko... Dejte si tedy pozor a neposílejte zálohu, pokud si opravdu nejste jisti identitou prodávajícícho. Zejména pokud má velmi výhodné nabídky a chybí tam ochota poslat například podrobnější fotografie nebo je inzerováno příslušenství, které na přiložených fotografiích chybí a pod.


user picture
Petra Šablaturová 4. 03. 2023

Jan Kollmann prohlédněte si podvod č.5119 to je ta jistá osoba.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.