Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, dávejte pozor na tento Podvod! Je to fake!!!! Sbazar nic po vás nic nechce, zřejmě nový podvod!!! V odkazu to po vás chce číslo karty a údaje!!! Nic nikam nedávat!!! Hezký den. Redakcí této webové stránky Sbazar.cz bylo uděláno rozhodnutí, které napomůže naší webové stránce poskytovat nejkvalitnější služby všem našim uživatelům. Od tohoto dne, ZÁKAZNÍCI, kteří jsou zaregistrováni na naší webové stránce nebo plánují být zaregistrováni v budoucnu, musejí dnes uhradit přístup ke svému uživatelskému účtu. Uživatelé, kteří přejí zaregistrovat nový uživatelský účet, stejně musí uhradit přístup k webové stránce. Tento požadavek platí pro všechny zákazníky bez výjimky. Je třeba uhradit pouze jednou. Pak máte povolení používat naše webovou stránku zdarma a bez omezení. Jednorázová platba činí 10 Kč. Podle pravidel webové stránky Sbazar, profily, které nebudou brzy zaplaceny, budou ODSTRANĚNY NAVŽDY. Po odstranění už nemůžete vrátit svůj profil a všechny informace v něm. OPAKUJEME, že při registraci nových uživatelských účtů uživatelé stále musejí zaplatit přístup k webové stránce. Žádáme vás, abyste ihned zaplatili přístup ke svému profilu. Vytvořili jsme pro Vás osobní stránku, platba a aktivace proběhnou automaticky. Všimněte si, prosím, že se bankovní transakce na webové stránce zpracují v určitých hodinách, a to pouze mezi 9:00 a 22:00. Abyste přešli na stránku, potřebujete stisknout tento nápis: PŘECHOD NA STRÁNKU S pozdravem, Sbazar tým
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
LK 3. 03. 2023

Dnes 03.03.2023 mi na email přišlo: Pořád pracujeme na zlepšení naší webové stránky. Velký tým profesionálů se účastní rozpracování moderních služeb. Vedením naší webové stránky SBAZAR bylo uděláno rozhodnutí, které pomůže naší webové stránce poskytovat nejkvalitnější služby všem našim uživatelům. Od tohoto dne, Zákazníci, kteří jsou zaregistrováni na naší webové stránce nebo plánují zaregistrovat se v budoucnu, musejí dnes uhradit přístup ke svému profilu. ZÁKAZNÍCI, kteří chtějí zaregistrovat nový profil, také mají uhradit přístup k webové stránce. Tento požadavek platí pro všechny uživatele bez výjimky. Je nutné zaplatit pouze jednou. Cena služby činí 10 Kč. Pak můžete používat naše webovou stránku zdarma a bez omezení. Podle pravidel webové stránky SBAZAR.cz, uživatelské účty, které nebudou brzy zaplaceny, budou ODSTRANĚNY NENÁVRÁTNĚ. Po odstranění už není možná obnovit svůj uživatelský účet a všechny informace v něm. PŘIPOMÍNÁME, že při registraci nových profilů zákazníci stále musejí zaplatit přístup k webové stránce. Žádáme vás, abyste ihned zaplatili přístup ke svému profilu. Aktivovali jsme pro Vás soukromou stránku, platba a aktivace proběhnou automaticky. Všimněte si, prosím, že se bankovní transakce na webové stránce provedou v určitých hodinách, a to pouze mezi 9:00 a 21:00. Abyste přešli na stránku, stiskněte tento nápis: PŘEJÍT NA PLATBU Děkujeme Vám, že používáte naše webovou stránku. S pozdravem, Sbazar.cz tým

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.