Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pokus o podvod s inzeráty lega na facebooku. Fotky stažené z jiných inzerátů a prodej velmi výhodné ceny. Facebookový profil na jméno Marie Keliova, ale to bude fake.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 18. 02. 2023

Také jsem zkoušel komunikovat a osobně vyzvednout zboží, ale začala se dotyčná osoba vymlouvat atd ....vždyť to znáte. 211289203/0600 přesně toto číslo účtu mi poslali. Dejte si fakt bacha ty šmejdi jsou za každým rohem.


user picture
Jiří 19. 02. 2023

Po dotazu na dostupnost následovala tato odpověď (!): "Ano je. Situace je taková...odjela jsem dnes řešit pohřeb. Lego je po tatínkovi a teď jsem na chatě kde třídím věci na prodej. Večer je povezu na zásilkovnu a odešlu s kým se domluvím .nezlobte se, ale na osobní jednání nemám psychiku v nejbližší době. Mohu nabídnout maximálně část zaplatit a část dobírkou."


user picture
Admin 21. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lenka Čiháková k bankovnímu účtu: 211289203/0600


user picture
Marek Nalezený 21. 02. 2023

Stejny pripad s fiktivnim pohrbem. Neni tu nekdo schopen zjistit kde ta dotycna pobyva? Beztak to bude ciganska pakaz.


user picture
Ajax78 24. 02. 2023

Úplně stejně, výmluvy na pohřeb. Řekl jsem že si přijedu osobně tak hned že není problém poslat ale peníze dopředu, číslo účtu viz. výše. No stálo mě to 200 na poštovné. Škoda že jsem chvíly nepočkal...trvalo mi to po odeslání peněz asi deset minut kdy jsem si všechno zjistil že i fotky jsou falešný.


user picture
Eva 5. 03. 2023

Škoda 1500 Kč


user picture
Jan 27. 03. 2023

Je tu zas, tentokráte pod jménem Jan Honza. Prodává lego a starožitné hračky

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.