Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ahoj chtěla bych upozornit na tuhle sk. Fb BYLINNA KOSMETIKA. moje blbost,ale proste mě zaujalo zpracování karamelek atd... říkala jsme si no cena je dost ( 150 KC KG ) ,ale cukr taky neni levný .... a přišla mi tato hrůza, když jsem namitala, tak mě smazala, zablokovala atd... tak si dejte pozor. Prodává také kytky, kdo ví v jakém stavu. Že jsem blbá mi nemusíte psát. To už vím, jen varují další. Nejdou mi sem dat fotky. Ale misto karamelek mi prisel neco jako hrouda cukru roztaveny, obaleny kousky papiru. Ke karamelkam to ma daleko chutove je to uplne fakt odporne. Nahlasila jsem ji ve sk fb podvodnici, když ji odtamtud psali lide, tak je vsechny zablokovala. Proste dejte si pozor, prodává masti atd... kdo vi z čeho a jak dělané. Takže si dejte pozor,at nenaletite jako já. Ma 2 emaily. [email protected]
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 23. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Mustafa Mustafov k bankovnímu účtu: 297905440/0300

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.