Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Člověk s profilem Petr Blecha nabízel na FB ve skupině Našlo se v kontejneru staré sklo (likérky, skleničky). Prodej jsme dohodli v soukromé konverzaci, její obsah mám zálohovaný. Dohodli jsme cenu a způsob přepravy. Po téměř dvou týdnech pořád nemám zboží a prodejce opakovaně nereaguje na moje výzvy, u zpráv v messengeru je ikonka, která znamená, že moje zprávy čte.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jitka Matějková 22. 02. 2023

Petr Blecha, prodával lampičku poslala jsem na účet 2133580028/3030 275,- Kč a vůbec ji neposlal. Jednou odepsal, že má problémy v rodině a už od té doby (asi 3 týdny) nereaguje. Potom se mi ozvalo více lidí, že jim udělal to stejné.


user picture
Admin 19. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Václav Šebek k bankovnímu účtu: 3141810297/0100


user picture
Petr Imramovsky 22. 02. 2024

přidal/a telefonní číslo: 777844557


user picture
Petr Imramovsky 22. 02. 2024

Petr Blecha, Pavla Jančíková, Žatec, mají více profilů nabízí na Marketplace a různých skupinách zboží, po platbě na účet, který není jejich - jsou to prý bezdomovci a majitelům účtů tvrdí, že jim posílají známí peníze, - zboží nepošlou, nebo prázdné krabice, peníze nevrátí... Podáno trestní oznámení v Žatci KRPU - 33823 - 2/TČ 2024-040719 Další poškození, můžete kontaktovat přímo Policii v Žatci, praporčík Hildebrant

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.