Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán/Pani sa mi ozval na účet že mi predá XBOX series S, s ovladačmi a hrami za 3000kč. Hneď chcel poslať údaje, peniaze a že to odošle v pondelok.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Antonín Šrámek 28. 02. 2023

přidal/a číslo účtu: 2345264019/3030, telefonní číslo: 608296873


user picture
Antonín Šrámek 28. 02. 2023

Komunikace přes WhatsUp : s číslem 608296873 a 1500 Kč posláno za cyklosedačku na účet 2345264019/3030. Dále bez odezvy.


user picture
Antonín Šrámek 28. 02. 2023

Další inzeruje nějaká Adéla Zahová právě na Prodejhned.cz (Hrádek nad nisou).


user picture
VS 3. 03. 2023

Byla jsem 1.3.2023 na policii - podání vysvětlení - odhalení trestného činu nebo přestupku. A včera 2.3.2023 mi volali, že se mám opět dostavit - bylo to překvalifikováno - oběť trestného činu. Podle informací, které jsem včera obdržela - je nás cca 6, kteří to šli řešit na policii ( na 100% je poškozených mnohonásobně více - můj názor) a škoda už je (po sečtení nás 6 - co to řešíme) nad 10.000,-. Je opravdu potřeba udělat si tu hodinu času a pořešit to na policii - aby jim to neprošlo. Koruna ke koruně - a najednou jsou to tisíce. Pokud půjdete - vytiskněte si nafocenou komunikaci z mobilu, z e-mailu (u těch bude potřeba i pak zaslání uložených e-mailů - ne přeposlání e-mailů - na policii vysvětlí - já se u nich přihlásila do e-mailu a oni si ty e-maily uložili - aby se zachoval "zdroj z odeslaného kanálu"), nebo z jiného komunikačního kanálu - kterým jste komunikovali. Dále vytisknuté potvrzení o zadání platby. A já dodala i tady tuto stránku - kde jsem zjistila, že je to podvod - stejné bankovní číslo, telefon a zkušenosti ostatních.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.