Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pozor na vlastníka portálu bazaru PSko.cz. Po nevyzvednutí zásilky vám dojde mail s varováním, že na vás podá exekucni řízení, pokud nepošlete peníze. I po odeslání peněz, se vám stejně bude “dluh” zvětšovat. Výzvy chodí z fakeového účtu [email protected], z fake stránky exekucedluhy.cz a fake jména Igor Skyhrij . Tuto doménu má podle registru zaregistrovánou právě vlastník bazaru Jiří Thiele. Dávejte si pozor!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 27. 02. 2023

Neni jasne co jste vlastne obnednal a zaplatil a proc jste neprevzal zasilku. V podminkach maji....16. Nepřevzetím zboží ze strany kupujícího má náš obchod právo na kompenzaci vynaložených nákladů na vyskladnění, naskladnění, poštovného, balného ve výši 250 Kč.


user picture
Jan Novák 27. 02. 2023

Jak jsem psal, první částku 250,- jsem samozřejmě zaplatil, ale i přesto jsem poté začal dostávat další maily s navyšující částkou. Navíc z fakeového účtu z fake stránky s fake jménem a doména exekucedluhy.cz je napsána na majitele. Můžete si to zjistit v registru domén. To Vám přijde jako normální jednání?


user picture
Admin 27. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jiří Thiele k bankovnímu účtu: 1819743018/3030


user picture
Michaela 31. 03. 2023

Nyní řeším přesně ten stejný problém. Nebyla jsem týden doma a zásilku nemohla vyzvednout. Dluh jsem samozřejmě uhradila hned při oznámení a stále chodí e-maily ze zmíněné e-mailové adresy. Pan J.T informován, avšak doteď bez odezvy.


user picture
Jan Novák 13. 04. 2023

Pokud možno, peníze refundujte. Je to podvodník a peníze vymahává ilegálně.


user picture
Jirka 10. 05. 2023

@Jan Novák (zde bych doporučoval uvést pravé jméno, neboť na toto jméno žádná nepřevzatá dobírka u nás není), Michaela - V první řadě bych vám oběma doporučil neslibovat to, co nejste schopni dodržet a to je právě ono vámi slibované převzetí dobírky. Pokud nejste týden doma, proč tedy objednávku provádíte? Během procesu dorazí minimálně 4 emaily a ani na jeden jste ohledně nepřevzetí ani jeden z vás nezareagoval. Berte v potaz, že od 6.1.2023 platí tlačítková novela a dále jste explicitně na našem webu upozorněni, že se k převzetí zavazujete (to je tam přesně kvůli expertům jako jste vy dva). Něco jiného je, kdybyste nemožnost převzetí komunikovali s předstihem, což se ani u jednoho z vás nestalo. Sklízíte tedy to, co jste zaseli. No a mě pak nenapadlo nic jiného než jen ve svém volném čase přečůrat vás dva vyčůránky - najednou jste komunikovali kupodivu oba :) Long story short.


user picture
Jan Novák 1. 06. 2023

@Jirka Víte, život je často nepředvídatelný a může se stát cokoliv, co může zamezit vyzvednutí objednávky. Často se jedná i o věci, kde nějaká objednávka hry jde úplně stranou a člověk nepomyslí ani na napsání mailu. Sorry jako. To, že taháte z lidí nelegálním způsobem peníze, i když vám třeba i zašlou tu počáteční částku za dopravu jako kompenzaci, to vám přijde normální? Myslím, že jste akorát ukázal, že jste podvodník, který si vytváří fakeová jména, fakeové stránky a tahá z lidí peníze nelegálním způsobem. Patříte do kriminálu.


user picture
Jirka 1. 06. 2023

@Jan To věřím, akorát děláte všichni mrtvé brouky a jakmile vám má téct do bot, tak jste všichni najednou kontaktní. Jednáte nefér a ano, já vůči vám jednal pod jiným jménem (protože jsem věděl, že mě budete jinak ignorovat jako s předchozími emaily). Potvrdilo se mi však přesně to, co jsem věděl. Sami se s omluvou neozvete a čekáte, že vám tyto činy budou procházet - naštěstí však ne všude. Člověk většině z vás mohl volat, dávat na web explicitně ještě další potvrzení, že dobírku převezmete, zasílat upomínkové emaily a pak stejně dobírky až na výjimky nepřeberete. Pevně věřím, že si tuto situaci budete pamatovat a příště se minimálně sám od sebe omluvíte. Času jste na to měli všichni dost, včetně vás, Honzo.


user picture
Jan Novák 2. 06. 2023

@Jiri Jirko, vy jste asi spadl odněkud z vesmíru. Chápete, že vaše činy jsou tak 100x horší než na co nadáváte? Vy vymáháte a normálně až vyhrožujete lidem nějakou soudní cestou. Já vám třeba poslal peníze jako kompenzaci za dopravu hned. I jsem vám napsal několik mailů, na které jste vy vůbec nereagoval. Jste pokrytec, který tu nadává na něco a pak dělá něco mnohem horšího. Můžete si být jist, až budu mít více času, že toto dám na policii. Důkazů, že okrádáte lidi, mám dost. Uvidíme, kdo se tu bude smát naposledy.


user picture
Jirka 19. 11. 2023

@Honzo (nebo spíš anonyme...), za chvíli tomu bude téměř rok a zatím mě nikdo nekontaktoval. Jediné co se stalo je to, že jste si odebral upozornění na toto vlákno. Jirka


user picture
Jan Novák 21. 11. 2023

@Jirka Vše uz bylo nahlášeno a teď už se jen čeká na řízení. Však počkejte, dočkáte se. Do té doby jsem rád, že jste zde takto uveden a po vyhledání vašeho jména se tato stránka objeví jako první.


user picture
Jiří 21. 11. 2023

@Honzo, to je naprosto v pořádku - a že nás s tímto jménem je, že? :) Prvně si dovolím vás trochu opravit. Vyhledávání probíhá na základně personalizace a je celkem logické, že u vás bude na jednom z prvních míst - jinak tomu tak úplně není. Jsem rád, že to suneme dopředu a dořešíme. V případě, že vyšší orgány uznají mé pochybení, nemám problém se vám omluvit. Tak či onak jsem rád, že si tímto procesem projdete a pevně věřím, že vy a další si nepřebírání dobírek pro příště rozmyslíte. I kdyby tento náš spor měl pomoci byť jen pár eshopům, budu rád. Mohu vás ujistit, že i nadále se budu snažit být vám - nepřebíračům dobírek, protiváhou. Eshop máme jako koníček a tak tomu bude i nadále. Nepotřebujeme se každému zavděčit a už vůbec ne lidem jako jste vy, proto nemám problém s vámi vést proaktivně a otevřeně spor. Ostatně proto jsem před dvěma dny psal předchozí příspěvek, protože jinak pochybuji, že byste to vůbec někdy řešil a já bych byl rád, abyste se i vy snažil celou aktivitu dotáhnout, když už jste ji ostatně rozjel. Jinak vás mohu ujistit, že 10000 Kč má aktivita vůči vám nepřekročí ani omylem. V podstatě se mi potvrdilo to, co jsem očekával a s výsledky které mi přinesla jsem spokojen.


user picture
Jiří 21. 11. 2023

Ještě dodám, že jediné vaše štěstí je to, že škody které eshopům způsobujete, jsou rozpadnuty mezi různé společnosti (eshopy) a v tomto státě velmi špatně vymahatelné.


user picture
Jan Novák 12. 12. 2023

@Jirko, líbí se mi, jak jste do sebe zahleděný a neuvědomujete si, že sám pácháte činnost, která by se dala nazvat za závadnou. Hrajete si na bojovníka proti tzv. nepřebíračům, ale zároveň to děláte cestou vyhrožování, pod falešným jménem a falešnými maily a vlastně i webem. Jste v podstatě podvodník, tzv. internetový “šmejd”. Já myslím, že každý, kdo tuto stránku navštíví, tak mu bude jasné, co jste zač. Vyhledávání je možná na základě personalizace, ale očividně tuto stránku jde snadno najít viz předchozí příspěvek od jiné zákaznice. Musím jinak ještě dodat, že Já jsem vám jasně poslal 2 částky hned po zaslání Vašich falešných mailů. Nejdříve kompenzaci za poštovné a pak ještě kvuli jednomu mailu. A i přesto jste mi posílal maily dál jako by jste peníze nedostal. Tady už nejde o žádný boj proti nepřebíračům, prostě jste chtěl ze mě dostat, co nejvíce peněz. Chudáci jiní lidé, kteří na to skočili i po těch 2 mailech. A když jsem vám poslal mail určený přímo vám, tak jste nereagoval. Jste zloděj, podvodník a lhář a Já naopak budu zase bojovat proti vám proaktivně a všude, kde to bude možné.


user picture
Policie ČR 4. 03. 2024

Tento web se dopouští trestné činnosti zveřejňování údajů třetích osob. Upozorňujeme vlastníky na okamžité uzavření stránek pod podmínkou zahájení trestního řízení.


user picture
Jirka 4. 03. 2024

Zdá se, že naše záhady jsou tak poutavé, že i fiktivní policie se snaží zjistit, jak se přidat :).


user picture
Jan Novák 7. 04. 2024

@Jiri Tak s fiktivními lidmi máte bohaté zkušenosti, no ne? :)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.