Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán pod vymyšleným emailem [email protected] prodával procesor za 4500kč, a další dva inzeráty procesor za 6500 a grafickou kartu za 5200, vypadalo to věrohodně, po dotazu jestli je na prodej odpověděl, že ano. Po domluvě, že mu pošlu peníze předem jsem souhlasil, protože jsem chtěl urychlit zaslání. Mělo to proběhnout přes službu zásilkovna Po odeslání peněz odepsal až po téměř 24h že zboží má zabaleno a po směně posílá. Od té doby neodepisuje, mobil má vypnutý a nedostupný. Když přišla sms o jeho dostupnosti operátorem, volal jsem, vyzvánělo to , nikdo to nezvedl. Hned v zápětí jsem volal znovu a číslo vypnuté. Budu podávat trestní oznámení, kdyby se našel ještě někdo, ozvěte se mi na [email protected]
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.