Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
PODVODNÍK!!! Vanilka Mikuš a číslo účtu 123-8959690247/0100 - Komerční banka, lidi dejte si pozor ať nenaletí i někdo další! Koupili jsme od něj na marketplace hru na PS4, peníze 179 Kč poslány a přestal komunikovat, hru samozřejmě nemáme. Zprávy čte, ale neodpovídá, na marketplace má další inzeráty. Vše nahlášeno, pokud je tu někdo další koho dotyčný okradl, tak se mi ozvěte, pokud by nás bylo víc a přesáhlo to potřebnou částku, ráda se ujmu úřadování na PČR 😊❤️
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jitka 19. 06. 2023

Tento podvod jsme nahlásili na policii a po půl roce se ozvali z Mostu, že se máme přihlásit k uplatnění nároku na náhradu škody v rámci přestupkového řízení. Jsme tam 4 s celkovou částkou 3400 Kč . Je potřeba ještě další, aby to byl trestný čin a paní měla vyšší trest, než jen vrátit peníze. Pokud tedy můžete, zkuste se přidat k nám. Číslo jednací v Mostě je OSČ-Př/084110/2919/2023/MA, nebo napiste na [email protected]


user picture
Jitka 19. 06. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: OSČ-Př/084110/2919/2023/MA - Magistrát města Most, 3400,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.