Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Andrea Zelená Tímto bych chtěla upozornit na jednu paní, která mě okradla o peníze. Nevím, jestli se tu najde někdo ze stejnou zkušeností. Paní dávala inzerát na dětské Adidasové botičky, tak jako probíhá internetový prodej, byla poslána platba na účet s tím, že boty pošle. Už je to skoro měsíc, a nemám ani peníze a ani botičky. Vymlouvala se, že účet nebyl její, nýbrž její sestřenice, které inzerát podala, protože nemá sociální sítě. Ikdyž paní stále komunikuje, peníze neposlala i přes mou výhrůžku, že jí nahlásím. Ohání se manželem na kriminálce, ale viditelně paní lže a nebudu jediná, koho tímto způsobem odrbala. Vždy napíše nějaké zprávy, a potom je z chatu maže, už to je velice nápadné, uráží mě, vymýšlí si. Nejde mi už ani o těch 620,- jako spíš o informaci, jestli nejsen jediná, koho tato podvodnice okradla.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 4. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Simona Zelená k bankovnímu účtu: 2968944133/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.