Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pozor na podvodný e-mail který se tváří jako oficiální e-mail od seznamu: Podvodný e-mail: [email protected] Text podvodného e-mailu: Dobrý den. Stále pracujeme na zlepšení naší webové stránky. Velký tým programátorů se účastní rozpracování užitečných funkcí. Vedením této webové stránky Sbazar.cz bylo uděláno rozhodnutí, které povolí naší webové stránce poskytovat nejkvalitnější služby všem našim uživatelům. Od tohoto dne, ZÁKAZNÍCI, kteří jsou zaregistrováni na naší webové stránce nebo plánují registrovat se v budoucnu, musejí v nejbližší době uhradit přístup ke svému profilu. VŠICHNI UŽIVATELÉ, kteří chtějí registrovat nový profil, stejně musí zaplatit přístup k webové stránce. Tento požadavek platí pro všechny zákazníky bez výjimky. Je třeba proplatit pouze jednou. Jednorázová platba činí 10 Kč. Pak máte povolení používat naše webovou stránku zdarma a bez omezení. Podle pravidel webové stránky Sbazar.cz, uživatelské účty, které nebudou brzy zaplaceny, budou ODSTRANĚNY NENÁVRÁTNĚ. Po tom už není možná obnovit svůj uživatelský účet a všechny informace v něm. PŘIPOMÍNÁME, že při registraci nových uživatelských účtů uživatelé stále musejí zaplatit přístup k webové stránce. Žádáme vás, abyste ihned uhradili přístup ke svému uživatelskému účtu. Vytvořili jsme pro Vás osobní stránku, platba a aktivace proběhnou automaticky. Všimněte si, prosím, že se bankovní transakce na webové stránce zpracují v určitých hodinách, a to pouze mezi 9:00 a 21:00. Abyste přešli na stránku, potřebujete stisknout tento nápis: ZAPLATIT Děkujeme Vám, že používáte naše webovou stránku. S pozdravem, SBAZAR tým Unikátní číslo uživatele: 789vJ89wWscK
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
anna 7. 03. 2023

ano ,také mi dnes přišel ,z e-mailu : [email protected] , tak pozor na to ,hlavně nereagovat a napsat Sbazaru oznámení o tomto podvodu

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.