Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávající Alena Kociánová na fb prodává Playstation 4 za 1800 Kč, konverzace stroha, na adresu místa předání se dozvíte Krnov, který je údajně pod Ostravou. Na fb má zadáno, že žije v Hradci nad Svitavou. Paní slyší na peníze, které jsem ji nabídnu poslat část na účet, zbytek v hotovosti. Po lustraci účtu bylo zjištěno, že stejny účet používaji buď jiné osoby k podvodu na internetu, nebo si mění účelové jméno jako prodávajíci. Jméno prodávajícího s použitím tohoto účtu také jako ALEXANDER Pumpa a Alžběta Popová, nyní jako Alena Kociánová. Peníze za produkt neodeslany.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr Husarovič 1. 11. 2023

Nyní se objevují pod jménem Alena Prochadzkova a maji jiný účet,tak pozor,ať nenaleznete,jako já.Ucet jsem si lustroval,nez jsem kupoval za 479 Kč 2x hru na PS4 a vše ok,komunikace s divnou češtinou a verohodna...bohužel.Na policii půjdu nahlásit,aby si je našli.


user picture
Petr Husarovič 1. 11. 2023

Nyní se objevují pod jménem Alena Prochadzkova a maji jiný účet,tak pozor,ať nenaletite,jako já.Ucet jsem si lustroval,nez jsem kupoval za 479 Kč 2x hru na PS4 a vše ok,komunikace s divnou češtinou a verohodna...bohužel.Na policii půjdu nahlásit,aby si je našli.


user picture
Pavel Svoboda 14. 12. 2023

Stejné číslo účtu a jméno Pavel Soukup na fb. Peníze poslány na stejný účet a jsem v blokaci. Stále prodává stejné věci pořád dokola.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.