Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Bazoši jsme kupoval listek na koncert Iron Maiden. Volal jsem na tel.č. uvedene u inzeratu, ale hovor nebyl prijat. Pote jsme byl kontaktovan z uvedeneho cisla pes Whats App. Po domluve, ze ten den co se pripisi penize bude zasilka odeslana jsem obratem prevedl penize na uvedeny ucet. Od te doby zadny kontakt. 1 cely den bylo cislo vypnute. Potom hovor nikdo nebral, ale sms byly dorucene. Ale Whats app nefunkcni. Bez jakekoliv odezvy na me zpravy. Proto jsem napsal, ze jsem policista a ze vzhledem k tomu, ze prodejce nereaguje, tak to budu resit sluzebni cestou. Najednou behem cca 15 minut jsem mel penize vracene na ucet s dovetkem, ze se nenecha zniceho osocovat a ze odeslanou zasilku si necha poslat zpet od ČP. Najednou zacal komuninkovat, ale az pote co jsme napsal, ze to bude resit policie. Dale inzerent uvedl, ze mi opakovane psal email, ale to nebyla pravda. Jednak mi zadny neprisel, ale hlavne ten nemohl inzerent znat, protoze mel jen moje tel. c. a adresu kam to zaslat. Napsal jsem mu, ze si to u posty overim, jestli byla zasilka odeslana a inzerent napsal, ze nanposte hnedka telefonicky nechsl zmenit moje jmeno i email, takze nic nezjistim. Na Bazosi vystupuje jako Kate245. Ma tam dalsi inzeraty na jine vstupenky. Tak pozor.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 10. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Sandra Čížková k bankovnímu účtu: 5991872389/0800


user picture
Petr 14. 03. 2023

Máme bydliště ?


user picture
Kateřina 14. 03. 2023

Dobrý den já zakoupil 1 listek též na Iron Maiden ale přišel teď 13.3.23 takže asi třeba vážně jen neodeslala. A buďte rád že vám to vrátila jiný podvodník nevrací peníze.


user picture
Nirka 14. 03. 2023

Již je u policie evidovano vice podvodu od teto osoby na prodej listku na Iron Maiden. Dale je divne, ze odpovida Katerina, ze ji prisel listek, kdyz Katerina bylo podvodne jmeno u inzeratu i pote u telefonniho cisla v aplykaci Whats app. Treba jen shoda nahod.


user picture
Katerina 14. 03. 2023

Ano jen shoda jmen


user picture
Veverka 14. 03. 2023

Taktéž jsem byla obrána o sumu za dva lístky. Telefon nikdo nebere, email byl zrušen, tak jsem to ohlásila na policii a uvidím...


user picture
Maxmilián Dlouhý 30. 03. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPA-112250-1/PŘ-2023-001411-IK - Durychova 40/671,Praha 4, 2499,-


user picture
Jan 2. 06. 2023

Také jsem dotyčnou nahlásil, poté, co obdržela 4000 za lístky. Tel. číslo 608878463 již nefunkční, č.ú.: 257293582/0600. Částka by už měla přesáhnout hranici trestného činu. Nahlášena pod uvedenou spisovou značkou, takže doufám, že si pro tebe už jedou ty kurv*čko.


user picture
Kotatko7891 17. 02. 2024

Pani ma tehdenci me furt osocovat jako podvodnika coz neni pravda!!! Sama je podvodnik !

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.