Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Zdravím, objednal jsem si podezřele levnou červeno černou teplakovou soupravu Hugo Boss s logem výrobce. Přišel sedivej kus hadru bez loga sitej někde na koleni....Chybama se holt člověk učí.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristián Schiebl 10. 03. 2023

Ještě dodatek - jedná se o stránky scdhl.shop/yvsaj.shop.


user picture
Pavel Urbanovský 25. 03. 2023

Objednal jsem si dvoje hodinky za cenu 2335kc to co mě došlo bych koupil na pouti za 300..... Navíc chci poukázat že v dané doméně je varianta otevření zásilky kurýrem skontrolovani a až poté placení....nesmysl poté co jsem DPD informoval o této možnosti byl jsem hned uzemněn že to nejde ....takže vše jen podvod a nachytani tykovejch idiotů jako jsem já.


user picture
Vlastimil Sivák 29. 03. 2023

29.3.2023 dnes jsem si vyzvedl objednané zboží, sportovní obuv Maxi,už v zasilkovnė jsem byl v šoku když mi zboží předávali. Jednak to nebyla moje velikost,a normální hadr hnus.nedoporucuji.


user picture
Šárka Seifertová 3. 05. 2023

Objednala jsem si ortopedické boty. Přišly za dva měsíce a v jiné než požadované velikosti i jakosti. Na firmou uvedeném e-mailu [email protected] nikdo nereaguje, e-mail s reklamací se vrátil jako nedoručitelný. Takže peníze vyhozené oknem. A tak tu žijeme...


user picture
Yvonne Sitat 24. 05. 2023

Objednala jsem si zlate (pozlacene) nausnice na terapii Oweallgo. Prisly za vic jak dva mesice a namisto zlatych, stribrne. Zaplatila jsem 850 Kc. Reakce na vraceni zadna. Vlastne absolutne zadna reakce. Penize zrejme taky fuc.


user picture
Dagmar Válková 26. 05. 2023

Objednala jsem si na obrázku nádherné zdravotní pantofle a přišel mi úplně jiný druh bot a ještě k tomu jsou hnusný, email ani tel. číslo není nikde uvedeno.


user picture
Petr 12. 09. 2023

Lidi pozor !!!!Vše co objednáte je podvod.Nic neplatit!!!VŠE JE POTŘEBA NA HHLÁSIT POLICII ČR.


user picture
Vendulka Zíbarová 18. 09. 2023

Také jsem si objednala a přišlo úplně jiné zboží, vůbec nereagují, přišla jsem o 1200 Kč. Takový by měli okamžitě zavírat za podvody


user picture
Michal Marík 1. 10. 2023

Dobrý den, objednal jsem brýle šedé, High-tech penetrating glasses. obrdžel jem však brýlé černé, anti-glare uv blocking. Co mám učinit abych obdržel, brýle, které jsem objednal. Případně na jakou adresu, kterou postrádám, mohu vrátit neobjednané brýle.


user picture
Zuzana 12. 03. 2024

Tiež som si objednala balík tovar a prišlo mi špinavé oblečenie vo veľkosti pre hrocha a vôbec nie to čo som chcela ja!Treba aby sme sa zozbierali viacerí a podali tak trestné oznámenie na podvodnícku firmu, ktorá klame ľudí zákazníkov keď si objednáte tovar a príde Vám úplne niečo iné!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.