Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Martina Davidova prodávala na Marketplace zahradni houpačku a řekla si o poštovné dopředu.jakmile bylo mnou poslano tak mne hned zablokovala .bydliste mela Charvaty sec Pardubice. Bylo to 26.2 v 17.34 hod. Nejsem sám koho podvedla komunikujeme a poškozenou pani ktera od ni kupovala viřivku a dáváme si informace . Kazdopadně po ni pujdeme po hyeňe.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Hynek 16. 03. 2023

dobrý den pane. máte prosím foto vířivky kterou podvodnice nabízela? taky sem byl podvedený při koupi vířivky. děkuju


user picture
Petr 16. 03. 2023

Ano a mužu Vas spojit s dalsi pani ktra Jako vy podvedena . Virivka nafukovaci s flekem na boční straňe . Nevim jak vam mam to foto poslat. Ta pani podvodnice pořad tu virivku prodava stale a stale hyena .oslovte mne na mesenžru.


user picture
Petr 16. 03. 2023

Ano a mužu Vas spojit s dalsi pani ktra je Jako vy podvedena . Virivka nafukovaci s flekem na boční straňe . Nevim jak vam mam to foto poslat. Ta pani podvodnice pořad tu virivku prodava stale a stale hyena .oslovte mne na mesenžru.


user picture
Hynek 16. 03. 2023

Prosím kontaktujte mě na mailu [email protected] ano vířivka je s flekem ve vnitřní straně, ty fotky z inzerátu jsem našel na internetu kde zákazník hodnotí tu vířivku a ona ty fotky ukradla. je to hnus takový prodejce. na mailu vám klidně pošlu fotky, rád bych se spojil s poškozenou, podal trestní oznámení?? děkuji stálo mě to 3tisíce

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.