Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
3830902842
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Denisa Nádvorníková Na marketplace prodává lego a dokonce zaslala i foto lega s aktuálním datem
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zuzana Rubínová 15. 03. 2023

Dovry den prosím zavolejte mi


user picture
Jan 15. 03. 2023

Dobrý den, nemám na vás číslo… napište alespoň mail


user picture
Zuzana Rubínová 15. 03. 2023

[email protected]


user picture
Jakub 16. 03. 2023

Tak už jsme tři, které dotyčná osoba podvedla. Akorát u mě číslo účtu: 889249002/5500 a variabilní symbol 2023472692, částka: 1640 Kč. Už jsem tady k tomu také vytvořil příspěvek viz.: https://www.podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5412. Doufám, že se spojíme a nenecháme to jen tak, já již řeším s bankou, mám v plánu vzít veškerou komunikaci přes Messenger, výpis z účtu kde bude platba a odnést to na policii.


user picture
Zuzana Rubínová 17. 03. 2023

Dobrý den, jj víme o Vas s p. Janem. Paní je hodně šikovná. Zaplatil jste ji nějaké zboží, co si ona objednala. Proto ten variabilní symbol. Já to zjistila, kde sve platby. Jsem v kontaktu s další poškozenou, ale na to pry nechce řešit :-( nechápu.


user picture
Jakub 20. 03. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPT-75498-1/PŘ-2023-070214 - Frýdek-Místek, 1640,-


user picture
Jakub 20. 03. 2023

Přidáno mé trestní oznámení, které jsem dnes podal, prosím ostatní aby jste udělali totéž a šli to řešit na policii, přece to nenecháme té podvodnici projít.


user picture
Lukáš 6. 04. 2023

Dobrý den, dnes mě na stránkách www. artikon.cz platební brána přesměrovala a vygenerovala Vámi uvedené číslo účtu (QR kód) kam byly odeslány peníze. Večer jsem ale zjistil, že tato společnost ARTIKON provozující tento internetový obchod má úplně jiné číslo účtu. Snažím se se společností spojit, ale nikdo nereaguje (večer státní svátek). Banka (Komeční Banka) to vůbec nechce řešit, že to je můj problém. Prosím, pokud to ještě řešíte, mohu se zeptat, jak se to dále vyvíjí. Děkuji, a pokud zjistím podvod, jdu podat trestní oznámení.


user picture
Jakub 6. 04. 2023

Nevím, jak to řeší ostatní, já už podvod nahlásil 20.3.2023 na policii a ta to má v řešení. Zatím od nich nemám informace co a jak. Mají na to měsíc.


user picture
Jakub 27. 04. 2023

Tak mi dnes volali z PČR, že případ musí odložit, i když majitel firmy poskytl veškeré informace o podvodnici, nedokázali ji na adrese kam šla objednávka dohledat (neobydlená budova, naproti panelové zástavby), dotyčná používá různá telefonní čísla předplacených sim karet a bohužel další podvedení trestní oznámení nepodali, takže se s tím nedá momentálně nic dělat. Zajímalo by mě proč to ostatní neřešili formou trestního oznámení?


user picture
Alex 27. 06. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPK-51696-3/PŘ-2023-190215 - Mariánské Lázně, 2169,-


user picture
Alex 27. 06. 2023

Dobrý den, hlásím, že jsem další podvedená. Dne 16.6. jsem si objednávala zahradní stolek na eoshop.cz, celková hodnota zásilky činila 2.169 Kč. Po vyplnění osobních údajů jsem klikla na tlačítko objednat, což mě převedlo na výběr způsobu platby, kdy jsem zvolila první možný, a tedy “rychlá platba”. Poté mi přímo na stránce tohoto e-shopu byl vygenerovaný QR kód s logem Komerční banky, který jsem vyfotila a v mobilním bankovnictví ho znovu otevřela, čímž se peníze převedly. Nepřišlo mi potvrzení objednávky, proto jsem to začala řešit s e-shopem, který ale skoro vůbec nespolupracoval. Jen mi sdělil, že mou objednávku neevidují . Číslo účtu, na které byly QR kódem peníze převedeny, jsem napsala do vyhledávače a našla ho tady na podvodnabazaru. :/ 22.6. jsem podala trestní oznámení na policii. Na pobočce mé Komerční banky to paní vůbec nechtěla řešit a doslova řekla “v podstatě jste to zaplatila vy a dobrovolně, proto my s tím dělat nic nemůžeme”. Taktéž jsem obeznámila FIO banku, u které podvodnice účet vede, tam si alespoň vše podrobně zapsali. PS: všimla jsem si, že ne všichni přidali své trestní oznámení do této diskuze. Já ho přidala a celková odcizená suma hned vyskočila skoro na 4.000 Kč. Chtěl by to někdo řešit hromadně? S pozdravem Alex


user picture
ThePay.cz, s.r.o. 28. 08. 2023

Dobrý den, jsme společnost ThePay.cz s.r.o., která provozuje online platební bránu na internetu a naše služby využívá přes 3 000 různých společností a e-shopů. Narazili jsme na tuto vaši komunikaci, kde uvádíte číslo 2401886809/2010 a označujete ho jako podvodné. Rádi bychom zde uvedli na pravou míru, že se nejedná o žádný podvodný účet, ale o účet naší platební brány, který je využíván pro některé naše online platební metody. V rámci komunikace je zmiňován e-shop artikon.cz a eoshop.cz, kteří jsou či byli našimi klienty, a z toho důvodu daná online platba proběhla na tento účet. Pokud zde byl nějaký problém s objednávkou, tak to je již nutné směřovat na konečného příjemce platby tj. na e-shop, u kterého nakupujete. Na základě výše uvedeného vás žádáme, abyste účet naší společnosti nespojovali s jakýmkoliv podvodným jednáním. Děkujeme.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.