Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
2023472692
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přes Marketplace na Facebooku jsem odpověděl na inzerát ohledně Lego stavebnice Stranger Things, kterou měla dotyčná rozestavěnou cca do poloviny setu a prodávala z důvodu nedostatku času za 3200 Kč. Po dotyčné madam Denise Nádvorníkové (pokud se tak opravdu jmenuje) jsem požadoval fotky s přiložením aktuálního data a času, možnost zaslání na dobírku, v tomto mi vyhověla, fotky poslala dva dny po sobě s aktuálním datumem a časem, chtěla dopředu půlku platby plus poštu, takže 1640 Kč, po zaslání screenu platby slíbila odeslání v tentýž den, nakonec se vymluvila, že to z práce nestihla poslat, ale ráno hned zanese na zásilkovnu. Samozřejmě ráno jsem žádné info o zásilce neměl. Když jsem ji napsal, reagovala, že v 7:45 balíček odeslala, po nátlaku ať pošle sledovačku výmluvy, že je v práci a že pošle později, po večerní zprávě ode mě, že pokud nebude sledovačka do večera, tak to budu řešit formou trestního oznámení, její profil přestal existovat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 16. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: smazáno k bankovnímu účtu: smazáno


user picture
Admin 16. 03. 2023

Bohuzel toto je typ podvodu, kdy jste poslal penize na ucet investicni spolecnosti, kde jste dotycnemu cloveku pres jeho variabilnim symbol nabil kredit nebo rovnou koupil nejakou napriklad kryptomenu. Rozhodne to bezte nahlasit na policii.


user picture
Jan 16. 03. 2023

Dobrý den, je nás více, škoda už určitě překročí 10 000, po mně chtěla poslat peníze na jiný účet s jiným VS. Zde vyhledat podle jména Denisa Nádvorníková. Ozvala se mi další paní, musíme se pokusit zjistit co nejvíc informací o podvodnici a ty následně nahlásit policii


user picture
Jakub 16. 03. 2023

Tak se to tady koukám slušně rozjelo, dnes jsem řešil i se svou bankou, jsou ochotni zjistit co nejvíc informací a příští týden s tím půjdu na policii. Díky adminovi za zjištění komu opravdu patří účet, pokud je nás fakt víc a bude to už nad 10 tisíc tak paráda


user picture
Jan 16. 03. 2023

Pokud zjistíte cokoliv dalšího, dejte prosím vědět, ať to může policie v té své databázi co nejsnadněji spojit, já to půjdu nahlásit asi v pondělí.


user picture
Jakub 20. 03. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPT-75498-1/PŘ-2023-070214 - Frýdek-Místek, 1640,-


user picture
Jakub 20. 03. 2023

Přidáno mé trestní oznámení, které jsem dnes podal, prosím ostatní aby jste udělali totéž a šli to řešit na policii, přece to nenecháme té podvodnici projít.


user picture
Jakub 27. 04. 2023

Tak mi dnes volali z PČR, že případ musí odložit, i když majitel firmy poskytl veškeré informace o podvodnici, nedokázali ji na adrese kam šla objednávka dohledat (neobydlená budova, naproti panelové zástavby), dotyčná používá různá telefonní čísla předplacených sim karet a bohužel další podvedení trestní oznámení nepodali, takže se s tím nedá momentálně nic dělat. Zajímalo by mě proč to ostatní neřešili formou trestního oznámení?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.