Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Mám stejnou zkušenost jako jako paní zde - Na Marketplace jsem chtěla zakoupit knihy Albi Kouzelné čtení. Zřejmě vykradený profil pod jménam EVA BRABCOVÁ. Komunikace zpočátku naprosto bezproblémová, za knihy jsem zaplatila 719,-. Jak je již zde uvedeno - již druhý den po dotazu, kdy knihy odešle, přišly výmluvy na práci, že odešle v patek, středu...trvalo to týden - už jsem žádala o navrácení platby nebo okamžité odeslání knih. Pak už odepisovaní pokulhávalo, sliby, že pošle z práce a když to nestihne, pošle peníze zpět. Na mé naléhání jsem se chtěla tedy setkat osobně a knihy si vyzvednout, navíc si vybrat i čepici a nákrčník pro syna, které taktéž inzeruje (pozn. v inzerci uvádí vyzvednutí na ulici Vídeňské nebo PPL!), načež mi sdělila, že se lze sejít u nemocnice Milosrdných bratří, když jsme chtěla přesnou adresu, komunikace skončila a už nikdo neodepisoval, konverzace ale byla přečtena ze strany prodávající. Číslo účtu je vedeno pod jménem Viktor Zelina - 320372065/0300. Po pátrání je možné, že jde o středoškoláka, páchájícího tyto podvody. Bylo by dobré, pokud se nás najde více, podat trestní oznámení na PČR!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristýna 31. 03. 2023

Také mám bohužel tuto zkušenost,ale stále jsem naivně doufala,ze toho má někdo hodně a jen nestíhá a teď to tu čtu🙈Dne 7.3. jsem paní také pod jménem Eva Brabcová odeslala celkem 740kč a kód na zasilkovnu, (79kč), který po týdnu propadl. Než jsem peníze poslala byla komunikace rychlá a bez problému. Pak nastaly stejné výmluvy jako čtu výše -práce a nestíhání- přes tři týdny jsou pryč a peníze ani knížky nikde, majitel účtu byl také Viktor Zelina, určitě by se to chtělo spojit a zadat na PČR,ať má z toho dotyčný problémy a neokrádá další a další…


user picture
Michaela 1. 04. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPA-23352/PŘ- 2023-001117 - Brno, 719,-


user picture
Michaela 1. 04. 2023

Přidala jsem trestní oznámení, které jsem podala 21.3.2023. Případ je v šetření PČR. Apeluji na všechny, kterých se to týká, aby se přidali!!! I přesto, že vám byly třeba peníze po nějaké době vráceny, i přesto je třeba se ozvat a dát to na vědomí Policii!!!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Vím o dalších a dalších podvedených… 😔 DĚKUJI všem, kteří jdou proti takovým šmejdům!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.