Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Telefon iphone 13mini za 9tis.na MP pod falesnym profilem Eliska Tomankova z Pardubic. Predem odeslno bohuzel 6.tis a dnes zrusen inzerat i komunikace. Nejsem 1.kdo naletel na tento profil a nabidku.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 22. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Miroslav Pisarík k bankovnímu účtu: 2201453531/2010


user picture
Oldřich 23. 03. 2023

Iphone 13 pro max za 8k kč (ano zní to směšně) na MP pod profilem Natálie Macurová z Prostějova. Stejný bankovní účet, předem dohodnuto 4k a 4k + poštovné jako dobírka, po odeslání 4k doprošování o doplacení, celkově 8,5k, poté konec komunikace.


user picture
Schválně Anonym 27. 03. 2023

Asi to mám podobně, ale s plnou cenou. Peníze už bohužel odešly, dnes by mělo dojít k odeslání, ale tuším velký špatný, když to tady čtu a když se nápadně podobná nabídka objevila i jinde. Pokud to bude stejný scénář, pak už se sejde částka nad 10k ;-) a to už něco znamená ...


user picture
Schválně Anonym 27. 03. 2023

Tak tento p. Pisarík má paní Macurovou v přátelích.. https://www.facebook.com/mirek.pisarik.7


user picture
Markéta 27. 03. 2023

Každopádně, já podala TO. Musíte všichni jinak nic řešit nebude. Stále nabízí různé iphone, vždy s cenou pod 10tis a mění si profily.


user picture
Schválně Anonym 27. 03. 2023

Markét, to je super. Já ještě nemám důvod, mi teprve "slibuje", ale už tuším jak to dopadne. Pak se ale přidám s TO. 8tKč pro mě není moc, ale tady jde o princip toho, že se to nedělá. Podávala jsi TO osobně nebo elektronicky ?


user picture
Oldřich 27. 03. 2023

já podával taky (osobně), takže už by to bylo nad 20k, s komunikací počítej že jestli je to stejný účet tak v den odeslání bud komplet zmizí fb účet nebo hodí ignor na tolik zpráv se ti bude chtít psát popř. nakonec blok, ale počítám že byl myšlenkový proces podobný jako u mě že jsi poslal a pak teprve zkoušel hledat účet


user picture
Schválně Anonym 27. 03. 2023

Oldo, úplně stejně. Prostě rychle poslat za tak dobrou cenu, aby byl telefon můj no :-) To máme asi všichni tak. Už to taky vypadá, že nekomunikuje... udělal jsem si zálohu inzerátu a všech stránek a komunikace a taky do toho podání TO půjdu. U mě vypadalo všechno v pořádku, teprve vyhledávání jména Natálie Macurová mě náhodou zavedlo sem a když jsem zjistil, že i číslo účtu sedí, tak už bylo pozdě.


user picture
Schválně Anonym 16. 04. 2024

Před cca dvěma týdny jsem byl vyzván PČR k výpovědi ve věci podvodu, tak jsem jim řekl co bylo a jak to proběhlo, doložil kopii komunikace a uvidíme jak to dopadne. Každopádně se něco začalo dít asi.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.