Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den,potřeboval bych pomoci. Na moji sestru si někdo založil fb se všemi jejími fotkami a láká z lidí peníze. Vůbec nevíme o koho se jedná. Našli jsme dnes jednoho pána,který také naletěl a poslal peníze. Máme tedy číslo účtu,policie se tím zabývat nebude dokud to nepřesáhne 10 tis. Na policii je to samozřejmě oznámeno,ale nezveřejní totožnost,dokud to fakt nebude ta částka 10 tis. Vím,že některé banky dokáží to,že se jim po odeslání třeba 0,01 Kč ukáže majitel účtu. Prosím tedy o pomoc. Komu to banka umožňuje,že se mu po zadání čísla účtu ukáže majitel,jestli by mi to nemohl vyhledat. Snažně vás prosím🙏 Jsem ochoten vám za to poslat peníze,abych nebyl nařčen,že lakam z lidí peníze. ( I když teda nevím jestli bych něco měl z 0,01 Kč.) Pokud vám to jde,napište mi prosím do sz,abych vám mohl poslat peníze,že byste je odeslali na daný účet a zjistili tak majitele účtu. Přece nejde,aby někdo takto okrádal lidi,ještě pod falešným profilem a falešnými fotkami. Číslo účtu toho šmejda je 270123457/0300. Předem mockrát děkuji za jakoukoli pomoc. PS : Jde mi hlavně o to,že teď lidé ,kteří poslali na ten falešný profil peníze,si našli moji sestru a vyhrožují jí,že si pro ní přijedou,že uvidí a takové věci. To je hlavní důvod proč chci zjistit totožnost. Nemůžu čekat na policii,než nashromáždí více lidí nebo než to přesáhne více,než 10 tis. Děkuji za pochopení 🙏
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 31. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Patricie Dunková k bankovnímu účtu: 270123457/0300

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.