Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Tato osoba toho prodává víc a za mnohem větší obnos, já si naštěstí objednala pouze za 219 Kč. Zpětná vazba byla pouze v případě vyměňování platebních údajů a adresy. To, že jsem neměla posílat peníze dopředu, vím, ale nenapadlo mě, že si bude někdo chtít vydělat zrovna takovou prkotinou. Po týdnu od platby jsme se alespoň dopracovali ke slovu ,,odesláno´´ a od té doby nic. Již je to více jak 14 dní a balíček nikde. Zprávy bez odezvy, peníze fuč. Takže za mě podvod!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 7. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Eva Černá k bankovnímu účtu: 215441276/0600


user picture
Veronika Škrabalová 18. 04. 2023

U paní Evy Černé alias fb stránka Kreativita jsem objednala svatební výzdobu 8.2. 2023. Dne 9.2.2023 jsem zaplatila částku 1730 kč na její bankovní účet. Poté jsem se 14. března ptala kdy bude objednávku odesílat. Výmluvy na to, že čeká na stuhy na vývazky, že jí to nevyšlo. Ale že další týden bude hotovo a odešle. V pátek 13. dubna jsem se opět ptala kdy objednávku odešle. Od té doby si zprávy pouze přečte a nic neodepisuje. Budu na paní podávat trestní oznámení , pokud mi peníze nevrátí do konce tohoto týdne na můj bankovní účet. Rozhodně paní nedoporučuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.