Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na marketplace sháním dětskou knihu a kontaktoval mě již třetí podvodník... Tentokrát pod jménem Lukáš Sobeček Soby (docela výstižné :D ) a průběh plánovaného podvodu byl téměř identický. Poslal mi fotku dané knihy, staženou z internetu, fotku konkrétní stránky mi již poslat nechtěl a začal se vymlouvat, peníze chtěl poslat předem. Po konfrontaci přestal komunikovat, jediný rozdíl byl že tento podvodník na mne tolik nenaléhal a jednal v celku slušně. No nic, knihu jsem již sehnala jinde, do třetice všeho dobrého a mažu inzerát. Všem třem podvodníkům přeji, aby vždy narazili na nedůvěřivé lidi, kteří je odhalí dřív než jim cokoli pošlou.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 4. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Adam Vangel k bankovnímu účtu: 1060698011/5500


user picture
Michaela Kuzníková 13. 04. 2023

Dobrý den, rozhodně nekupovat od tohoto pana!! Mně "prodal" canicross vodítko, které samozřejmě neposlal. Prosím další lidi, které podvedl, ozvěte se mi na email, ráda bych na pána podala trestní oznámení, pokud nás je více.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.