Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupovala jsem včelí med 8 kusů, zaplatila jsem na účet 1120,- Kč, dopisovali jsme si přes messengera, zboží jsem našla na marketplace, jméno prodávajícího Filip Senička z Mníšku pod Brdy. Psal mi, že tchán je včelař, zaslání Balíkovnou. Chtěl na mne jméno, příjmení, telefon, e-mail, adresu Balíkovny. Když jsem zaslala peníze, tak mi napsal, že dorazily. Přestal komunikovat, tak jsem se ozvala já, Odpověděl mi, že je med na cestě. Nyní si na zaslaném odkaze dosvídám, že nabízel několik druhů zboží, pod různými jmeny, telefony a účty. Už prý několik případů řeší policie.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Miroslav Krajíček 2. 05. 2023

přidal/a číslo účtu: 5031190073/0800, telefonní číslo: 606997910, email: [email protected]


user picture
Miroslav Krajíček 2. 05. 2023

Na marketplace jsem od něho koupil 10ks 3kg nutell,v hodnotě 3400kc.Peníze mu přišli na uvedeny účet, od vtedy nekomunikuje

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.