Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, narazil jsem na podvodníka jménem Mark Drahunchyk z Prahy, který prodával GoPro kameru za podezřelou cenu. Nejprve na mě zkoušel, abych mu zaslal 500,- Kč předem na ůčet, že udajně nutně potřebuje peníze, což už mi bylo podezřelé. Poté, co jsem ho požádal o více fotografii kamery, tak mi zaslal fotky , které byly staženy z jiných inzerátů na Bazoši. Poslal jsem mu po domlivě 100,- Kč na poštovné o kterých už jsem věděl, že je na 99% neuvidím. Doufám, že tato moje informace, poslouží ostatním lidem k tomu, aby neposílali peníze za zboží předem a tihle šmešjdi , dostali co jim patří,
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel Jelínek 7. 04. 2023

Vzhledem k tomu, že jsem nepřišel o závratnou sumu, tak bych asi zůstal , jen u té informace pro ostatní nakupující na bazarech.


user picture
Admin 7. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Mark Drahunchyk k bankovnímu účtu: 2474727016/3030


user picture
Michael 10. 04. 2023

Úplně stejná zkušenost,poslal jsem mu 500 na poštovné za tu kameru. Psal jsem i jeho matce,která má v praze kosmetický salón Beauty Art a ani ta nereagovala. Povedená rodinka.


user picture
T 27. 04. 2023

Stejná zkušenost. Dnes jsem volal jeho matce na telefon +420 776 771 771, aby domluvila synovi, protože na něj odpoledne podávám trestné oznámení. Asi to zabralo, protože typek napsal že posílá peníze zpět. Uvidíme. Pokud do 14:00 nedostanu od něj potvrzení že peníze odeslal zpět, podávám TO na PČR


user picture
Michael 29. 04. 2023

Mark Drahunchyk už zase podvodně inzeruje za nízkou cenu a fotky krade na Bazoši.


user picture
Jana 1. 05. 2023

I já bohužel naletela. Vždy overuji a tentokrát bohužel. Vrátil vám někomu peníze? Propadne jste podali TO.


user picture
T 2. 05. 2023

Zavolejte jeho mámě, řekněte ji, že prodáváte trestné oznámení, pokud vám nevrátí peníze. Jeho máma má kosmetický salon - najdete ji na Google jako Natalia Drahunchyk, tel. 776 771 771. Ona mi poslala peníze ještě v ten den na účet. A s chlapcem si to nějak vyřídila interně. No je evidentní že nebyla dost rázná, pač týpek to pořád zkouší.


user picture
Josef 2. 05. 2023

Teď mě taky zkoušel napálit. Chtěl po mě zaplatit za Gopro Hero 9 Black 1100 kč na účet dopředu. Jakmile jsem ho konfrontoval s touto stránkou, tak přestal komunikovat. Díky za tyhle komentáře a sdílení


user picture
Daryl 3. 05. 2023

Zdravím taky jsem nalezěl na jeho inzerát. Pokud chcete, poškození, podat hromadné trestní oznámení, tak mne prosím kontaktujte 731 721 338(ideálně sms,s vaší zkušeností s podvodníkem)Když se nás sejde víc, je pravděpodobné že zmůžeme víc než li jen jednotlivec.


user picture
Patrik 10. 05. 2023

taky me dnes okradl o 1500,chtelo by to podat trestni oznameni.


user picture
P 15. 05. 2023

Mě kvalitně napálil, poslal jsem 3400. Dnes podávám TO, ať to aspoň někdo řeší


user picture
Michael Šedivý 15. 05. 2023

přidal/a telefonní číslo: 774212773, email: [email protected]


user picture
Michael 15. 05. 2023

Zdravím. Tak dnes jsem, bohužel, naletěl i já. Minulý týden jsem podvodníkovi zaslal částku za inzerované repro. Dnes, jelikož zboží nedorazilo a dotyčný nereaguje, mu zkoušel psát kolega. Stejná pohádka, tedy, zboží stále má, prý ať pošle peníze na účet. Tímto chci apelovat na všechny, kteří panem Markem Drahunchykem byli podvedeni, ať se mi ozvou na e-mail [email protected] aby jsme mohli společně řešit možnost hromadného trestního oznámení. Prosím, kdo jste byli podvedeni, ozvěte se. Jinak bude pokračovat v páchání trestné činnosti. Děkuji, Šedivý.


user picture
toncek 19. 05. 2023

tak včera jsem mu poslal 2579 kč!také jsem naletěl,bohužel jsem nekontroloval totožnost! dnes jdu nahlásit na policii!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.