Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pan Josef Líbal pod číslem účtu 2267870012/3030. Komunikace probíhala skrze Facebook-marketplace.Jednání má solidní takže si dokáže získat důvěru. Nabízí dron DJI mini za cenu 4 500,- má k tomu napsané nejlépe osobní předání nebo není problém zaslat zasilkovnou. Peníze chce předem tak jsem zaslal peníze. Slíbil že se ozve kdy to odešle. Takže jsem se musel ptát kdy to odešle. Slíbil úterý to se nestalo.Přestal komunikovat.Fotky dronu má prvně šedé pak jsem si později vsimul barvy bílé. Takže fotografie jsou fake. Inzeruje další věci a když jsem se díval tak ty věci jsou focené vždy na jiným stole má jinou strukturu.Ruka v které se drží předmět nějaký tak je jiná než u jiného inzerátu. Takze pozor.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 12. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Josef Líbal k bankovnímu účtu: 2267870012/3030


user picture
Michal 16. 04. 2023

Na FB (Marktetplace) se vydáva jako Pavel Kubín (číslo účtu je 2267870012/3030). Příběh je podobný jako tady s pánem Hulíkem. Nabízel dron DJI Mini za cenu 4400,-. Komunikace probíhala přes messenger. Pán působil věrohodně. Vše se domluvilo, nakonec na celkovou cenu 4290,- vč. zásilkovny. Cena byla nižší, díky chybějícímu kabelu k propojení s Iphonem. Peníze odeslány a poslední komunikace byla, že odešle v útery...poté již bez odezvy. Vše nahlášeno na PČR. Doufám, že pokud někoho dalšího napálil tak to půjde ihned oznámit a případně se bude jednat o trestní čin. Nyní stále tento profil nabízi grafické karty a telefony, tak ať se někdo další nechytne !!


user picture
Roman Hulík 16. 04. 2023

Půjdu to také nahlásit.Takže hodnota se bude sčítat.


user picture
Luku 16. 04. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 20 - Louny, 10,-


user picture
Luki 16. 04. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 566 - Kroměříž, 58,-


user picture
Michal 25. 06. 2023

Dobrý den, nemá někdo nové informace ohledně tohoto podvodníka ? Děkuji


user picture
Michal 6. 11. 2023

Dobrý den, dostal jsem vyjádření o tomto přestupku, že se již pan Líbal dostavil k výslechu k podání vysvětlení a daná věc se řeší. Máte někdo nějaké další informace ? Pane Hulík, doufám, že jste též byl nahlásit tento podvod. Děkuji

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.