Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
žena, inzerovala iphone a pc, vyžadovala platbu níže, pak uráží, nic nedodá, odmlčí se, původ Česká Lípa, kdo ví.. Byl a jak už jsem říkala řekne tw mi kde najdu číslo zásilky a mile rada vám ho dam protože už mě opravdu nebavite!… Pokud dobře vim domlouvali jsme se na zasilkovne. Takže přes tu si to řešte 🙃. A nebo popřemýšlejte nad adresou kterou jste mi dal, vyčkejte až se mi vrátí balík abych vám mohla navrátit peníze a mobil tedy tím pádem znovu zveřejnit na prodej. Jednoduché 🤷‍♀️. Ale dokud nebudu mít u sebe telefon nevratim vám peníze protože nemám jistotu že se mi kdy vrátí. By jste mě tak mohl okrást a co pak? 🤔 inzerát č. 188462706 [email protected] 735206493 mobil účet 989374003/5500
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Míla 13. 04. 2023

jednání viníká viz níže - bez komentáře Nekecejte mobil jste už davno obdržel. Já se okrást nenechám 😉. Zkoušíte to na spatneho člověka.


user picture
Admin 14. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Veronika Vaňátková k bankovnímu účtu: 989374003/5500


user picture
Míla 19. 04. 2023

Podbodník mě označil za podvodníka na internetu? Tak vy jste vtipný 😂. To snad ani není možné. Ano chovám se arogantně a není divu. Dnes mi přišla zprava o tom že jste si zásilku vyzvedl. Takže nashledanou. Jak jsem již řekla, mě neokradete. 😏😉 - to není možné, co je to za bytost


user picture
Míla 21. 04. 2023

Mobil mate úplně stejně tak jak jste mě vyvesil jako podvodnici… mám zkaženou reputaci za něco co jsem neudelala….🙃 super👍…. Děkuji moc podvodníku… - moc děkuji, peníze vrátila, po velkém boji, ale stále vulgárně útočí, je to člověk bez komentáře...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.