Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěla jsem pejska, pán volal a psali jsme si přes whatsup. Byl velmi věrohodný, ptal se mě na otázky, aby věděl, zda se pejsek bude mít dobře. Potom požadoval půlku prodejní ceny a já poslala. Před návštěvou u nich (falešná adresa ve Zdibech). Po mě prosil druhou polovinu, kvůli darovací smlouvě. Nechápu proč jsem mu věřila a peníze bohužel odeslala. Teď má mých 8 tisíc. A já nechci aby naletěl někdo další. Nabízel štěňátka stafordšírského teriéra.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 19. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Ceska Sporitelna k bankovnímu účtu: 5032029003/0800


user picture
Kateřina Kwasnicová 7. 06. 2023

Zaplatila jsem zálohu na štěně ve výši 2000kč vůbec jsem však netušila, že by šlo o podvodníka. Jeho jednání bylo velice důvěryhodné. S počátku chtěl zálohu 5000kc na což jsem nepřistoupila. Na druhý den po zaplacení měl telefonní číslo nedostupné. 602934518 pod jménem Jan Klimeš číslo účtu totožné 5051037033/0800


user picture
Eliška Nyklová 7. 06. 2023

Dobrý den, pokud se přidáte můžeme podat trestní oznámení. Dohromady by nám to dalo 10 tisíc. Takže by to policie mohla řešit.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.