Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Účet je na Adamcová Petra, podvodník na Facebooku však vystupoval pod jménem Karel Dlouhý... Nabízí knihy, které sháníte.... Žádá platbu předem... Platbu předem jsem neměla v plánu provést a tak navrhl, abych zaslala jen půlku a druhou půlku poté, co mi knihy dorazí na adresu. Přišlo mi to fér a tak mu zaslala půlku.... Dále slíbil zaslání knih a že se ozve později a zašle potvrzení o zaslání knih... Bohužel, samozřejmě se tak nestalo ....
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Milan 3. 05. 2023

Ano souhlasím je to podvodník tvrdí ,že má zboží a jakmile chcete foto nemá a nechce poslat a neustále se chce dohodnout na platbě předem a pote pošle za velmi nízkou cenu.


user picture
Denisa FH 9. 05. 2023

Dobrý den, podvodník se rovněž na mne snažil dostat platbu předem. Mělo se původně jednat o částku 2600,-, což jsem naštěstí neudělala. A v jednání jsem se odmlčela, nelíbilo se mi jeho naléhání na platbu předem a co nejdříve a že peníze potřebuje. Nechala jsem ho vydusit, později to zkoušel znovu, sice jsem přikývla, ale chtěla jsem vidět knihy. Poslal obrázek stáhnutý z netu, posléze jsme s manželem dohledali tyto stránky. Sdělila jsem mu, že se jedná o stáhnutý obrázek, tak si mne bloknul na FB. Pokud někdo bude chtít podat TO ráda se přidám. Ofocené obrazovky mám. TO lze podat i přes net.


user picture
Milan 9. 05. 2023

Nesetkali jste se s podvodníkem ,který komunikuje na mailu [email protected] Přijal platbu na účet a zboží neposlal. Měl inzerci na Bazoši.


user picture
P. 11. 05. 2023

Karel Dlouhy, FB bazar, odpovedel na poptavku hry Captain Sonar, za 600,-. Odmital dobirku, pak navrhl poslat 300,- predem (polovinu), neposlal fotku a az na opetovny dotaz zaslal stazenou z internetu. (Doporucuji pouzivat vyhledavani na google images pro kontrolu)


user picture
P. 11. 05. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Karel Dlouhý k bankovnímu účtu: 239412226/0600


user picture
MilenaP 28. 06. 2023

Take jsem mu sedla na lep. Nabidl mi knihu, kterou jsem poptavala. Neco mi na nem nesedelo, tak jsem chtela zaslat fotku i zadni strany knihy, coz poslal...nejspis stahnute na netu. Tlacil na okamzitou platbu, uz to je podezrele. Kazdopadne to ze me vymamil. Po uhrade prestal reagovat, knihu neposlal a jeste mel tu drzost poslat zadost o pratelstvi na fb.


user picture
Zdeňka cejpkova 19. 07. 2023

přidal/a číslo účtu: 2833542153/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.