Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Alena Lincerová
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodává telefon iPhone 13 128gb, 5400kč, po zaplacení nekomunikuje, neposílám a je sprostá. Na marketplace
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jiří Ondroušek 26. 04. 2023

Dobrý den, podejte prosím trestní oznámení na polici, už jsme tady 4 vy jste pátá. dejte jim moje čislo jednací pomůže jim to, najdete ho tady https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5959 až je budete mít tak je vložte sem ať ho máme všichni už je tho za 22919 z těch 5ti případů


user picture
Alena Boučková 31. 05. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 5996 - Kounice, 7119,-


user picture
Dagmar 17. 07. 2023

Dne 9.7. jsem na Marketplace oslovila prodávající Alenu Lincerovou, nabízela mob.tel.Samsung Galaxy Z Flip 4 256 GB v záruce , v msg uvedla na moje četné otázky pouze: Ano, Cheb, Prodávám. Zjistila jsem , že fota zcizila z profilu jedné paní z Plzně. Na profilu uvedeno, že žije v Prostějovičky, Olomoucký kraj, na inzerátech Brno. Inzeráty stáhla, nyní 2 nové inzeráty, ty starší inzeráty nemá ani v archivu. Profil fake vytvořen 2023.


user picture
Jiří Šimo 7. 04. 2024

Zdravím. Dnes jdu na policii, použiji i čísla případů které jste tu již zmínili. Není toho za 22 tisíc ale už to číslo vylezlo přes 30 tisíc z dalších 3 případů které zde pravděpodobně ještě nejsou napsané (možná jen ten můj)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.